EsmAsf Ezgikrdy doğum odaları kaç kişilikmiş acaba bununla ilgili bir bilginiz var mı refakatçi alıyorlar mı acaba
Marinedeniz Ezgikrdy gazi hastanesinde fetal dna testini 2350₺ ye mi yaptilar acaba? Ne zaman yaptirmistiniz bide nasil randevu aliyoruz
Ezgikrdy Marinedeniz disardan gelinip nasil yapiliyor bir bilgim yok o konuda ben zaten o hastanede gebelik takipli oldugum icin yaptirabildm
Marinedeniz Ezgikrdy doktor direk labaratuvara mi yonlendirdi o halde canim? Yoksa bir bolumden mi randevu almistin ?
Nazli-61 Likayolcusu banada bağırsakta parlaklık var demişti aynı şekilde ama ben aldırmadım sıvı falan herkes son aylara doğru gidiyor gerek yok yaptırma demişti öylede oldu yaptırmadım 1.5 ay sonra geçmişti ☺️ burdada çok okudum kalpte bağırsakta parlaklık var diyip sonradan geçen sizinde geçer inşallah
Gizemzem Nazli-61 merhaba hamilelikte kanama geçirmiş miydiniz? Benim bebeğim için de doktor parlak bağırsak dedi. Belki kan yutmuştur dedi ben kanama geçirmiştim.Haftaya perinatolojiye gideceğim.
Ezgikrdy Marinedeniz beni direk genetik bolumune yönlendirdi ordan girisim yapildi kani aldirip tüpü genetik bolumune getirdim bir hafta on gune belli olur diye soylendi
Ezgikrdy Marinedeniz dun cikti bugun raporu almaya geldim bekliyorum sonuci alip doktoruma gidicem insallah hayirli haber alirim tesekkur ediyorum 🤲
Ezgikrdy EsmAsf sezeryandi ama benim ilk gebeligim bes sene onceydi yine ayni hastanede takibim oldu bu ikinci gebeligim smdiki oda ve dogum ucretlerni henuz ogrenmedim
Marinedeniz Ezgikrdy canim birsey daha soracagim kusura bakma gazi hastanesi mhrs de cikmiyor ozel mi oldu orasi :/ ya da kadin dogumcu mu yonlendiriyor acaba oyle mi randevu almak lazimki
EsmAsf Ezgikrdy çok teşekkür ederim güzel verdiğiniz bilgiler için ☺️ Sonucunuz güzel çıksın inşallahh güzel haberler alın sizlerde 🤲🏻🤲🏻
Marinedeniz Ezgikrdy ben ikili test yaptirdim dusuk risk cikti ama kesin tani koyulmuyor dedi doktor yasimdan dolayi (34,8 yasindayim) amniosentez yapabiliriz felan deyince korktum ben de onu yaptirmak istemiyorum cunki