1PrensAnnesi çok sağol bitanem elinden geldiği kadar yat dinlen sende 🙁 ben çok ayakta durdum doktor oda tetikler dedi, bir de aşırı terlediğim için her gün duş alıyodum bu da tetikliyomuş ☹ Aman dikkat et ergüşümle dua edin bize 🙏🏻 Gününü bilmek iyiydi şimdi her an gelme korkusuyla tetikte bekliyoruz en kötüsü bu bitanem☹
Koskoca 280 günden...
elanur gelir inş annesi😍 nazlanıyordur normal bekliyorsun değil mi?
Ceren ya vallahi çok üzüldüm 😞 belkide seni bi korkuttu ama gününde gelecektir yine bolca dinlen dua et tatlım allahın izniyle sağlıkla gelir çok kafaya takıp düşünrsende doğumu tetikler😳
1PrensAnnesi evet normal gorunuyor son ana kadar bisey cikmazsa ama bu son gunler cok zor geciyor
elanur ay vallahi cnm ya 9ay boyunca çok sıkıntı çektm ama şu son ay hepsine bedelmiş😞 ne zor geçio
1PrensAnnesi tamam bitanem dediklerini dikkate alacağım inşallah öyle olur çok sağol🙁😘😘😘😘
Ceren sende sağol tatlım😞 rabbim esirgesin inş
1PrensAnnesi ay inşallah
1PrensAnnesi aynen sanki bu son ay 9 aymis gibi geldi
elanur sorma 🙄 bitmiyo günler geçmiyo haftaya doğumum var ama yok durdu zaman tarihi öğrendm durdu 😞
1PrensAnnesi Normal inşallah cnm sancılarım hafiften olmaya başladı bakalım ne zaman gelecek 😍😍
78 günümüz kaldı bizimde ben iki şafak sayıyorum eşimde asker şafağı sayiyoruz😊😊
1PrensAnnesi aminnnn inşallah nerde bekleyen varsa hepimize 💓
1PrensAnnesi hayır sezeryan bende çikolata kistleri var
1PrensAnnesi son 30 benim nasıpse 🤗
1PrensAnnesi geçmez dediler bana ama cok şükür hızlı gecti 🤗 Allah hayırlısıyla elimize almak nasip etsin
Elfibrhm2609 daha geçen gün 51di benim 30 kaldı şaka gibi 🤔🤗 hemen geciyor Zaman
son 9 gün 🙄😘
1PrensAnnesi inşallah çok teşekkürler Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin 💕💕☺☺
MelekvetanerKul hayırlısıyla sağlıkla gelsin inş 🙏🏻