1PrensAnnesi çıktım kuzum git eve dinlen dedi doktorum🙏🏻 O kadar aşağıya inmiş ki Doğum kanalına girmek üzere bebek ve suyum geldi az bişe sancımda çıktı bayaga karnım çok kasılıyo tedbir amaçlı ciğer geliştirici yaptı, bide bir kaç gün daha erteleme amaçlı bi iğne yaptı☹ Alttan iki kere muayene etti, yarın belli olcak büyük ihtimalle en geç cuma günü alıcam bebeği dedi ☹ 3 kilo 50 cm olmuş

Ayy benim de iki hanelilere az kaldi. 104 gun var daha. Gel Nisan gel diyoruz bizde. ❤❤

Ceren kıyamam ben sana ya😞 çok ama çok geçmiş olsun o kdr üzldm ki maşallah kilosu boyu iyi ama ya sende yat dinlen baride inş dayanır kuzu yeterki sağlıkla gelsn💙 dualarm seninle

1PrensAnnesi çok sağol bitanem elinden geldiği kadar yat dinlen sende 🙁 ben çok ayakta durdum doktor oda tetikler dedi, bir de aşırı terlediğim için her gün duş alıyodum bu da tetikliyomuş ☹ Aman dikkat et ergüşümle dua edin bize 🙏🏻 Gününü bilmek iyiydi şimdi her an gelme korkusuyla tetikte bekliyoruz en kötüsü bu bitanem☹

Ceren ya vallahi çok üzüldüm 😞 belkide seni bi korkuttu ama gününde gelecektir yine bolca dinlen dua et tatlım allahın izniyle sağlıkla gelir çok kafaya takıp düşünrsende doğumu tetikler😳

elanur ay vallahi cnm ya 9ay boyunca çok sıkıntı çektm ama şu son ay hepsine bedelmiş😞 ne zor geçio

elanur sorma 🙄 bitmiyo günler geçmiyo haftaya doğumum var ama yok durdu zaman tarihi öğrendm durdu 😞

78 günümüz kaldı bizimde ben iki şafak sayıyorum eşimde asker şafağı sayiyoruz😊😊