busrakrhn9 Fdmk 11. Haftamdayım doktoruma danışmadım ama gün içinde çok acıkıyorum yemek yiyorum 2 saat sonra öyle bir acıkıyorum ki elim ayağım titriyo midem bulanıyor birde öğretmenlik yapıyorum eğer evde olsam yatar dinlenir tutardım ama şimdi günün büyük kısmı okulda ve aktif geçmek zorunda o yüzden tutamam diye düşünüyorum
Zezeeeyyldrm Fdmk Öncelikle rabbimin izniyle inşallah tutmayı düşünüyorum nasip olursa oğlumda da tutmuştum hepsini hiçbir sıkıntısı yoktu ve olmadı sürekli haftası ilerideydi doktorum da o zaman bana bırakmıştı tercih senin demişti bundada nasipse tutucam gerekli su ve vitaminleri aldıktan sonra rabbimin izniyle bir şey olacağını düşünmüyorum..
Zeynep-89 Busemm_1313 zaten o senin kanından besleniyor, daha çok küçük,bulantinda yoksa bence deneyebilirsin. Bende 23 hastalık hamileyim Bende ilk dediysem sonrasına rabbim izin verirse devam edicem,,
Bvym Peki kusması olanlar nasıl tutabilir?ben mesela 27 haftamdaym hala sabahları kusmam var bozuyor mu bozmuyor mu bilmiyorum.kimileri bozuyor diyo kımıleri bozmuyo..
krdgzmm mistocookie Müslümanlığın tüm gerekliliklerini yapıyorlar gibi burda hafızlık yapıyorlar cidden sinirlerim bozuldu geceden beri 😀 şimdi sizide topa tutarlar nasıl saçma dersin diye vallahi uğraşılmaz….
Ummuhan64 Ben 28 haftaligim doktoruma sordum tutmam riskli deyip izin vermedi sonradan kazalarımı tutcam insAllah
Canisi50 Malesef 😥 6 saat aralıklı yutmam gereken tansiyon ilaçlarim var yeter ki sağlıkli doğsun miniğim sonrasında yavaş yavaş tutarım Allah’ın izniyle 🤲
Mariannaa Kimse bir değil tabi ki ancak Rabbimiz bizler için kolaylığını vermiş 2.trimester bebeğin gelişim dönemi riske atmayın.
Sevkiye52 Fdmk normladede zor tutuyorum ama evde olduğum için tutmak istedim ama eşim olmaz dedi bayram da doguruyorum az kaldı riske atma çocuk aç kalınca karnımda fazla hareket etmiyor
krdgzmm Nurcihannan nasıl anlamak isterseniz öyle anlamışsınız siz kimseniz artık banane sizden hanımefendi ben foruma sorulan soruya cevap verdim muhalefet olup saygısızlık yapan üstüne gereksiz görüp uzatan sizsiniz.
Nurcihannan krdgzmm sadece ben değil başlalarıda size tepki göstermiş onlarada laf yetiştirmişsiniz demekki söylediğiniz bir kısımı rahatsız etmiş kabullenmeyen uzatan sizsiniz
krdgzmm Emirekrkynlu ya ben hamileyken kendime ve bebeğe faydası olmadığını düşünüyorum sizene bundan? Sizi ikna etmek gibi bir zorunluluğum mu var? Ne değişik insanlarsınız
MuazzezKara_ Bişey soracağım ya her saniye bişey yemek zorunda mıyız bebek için öğünlerde elimden geldiğince sağlıklı besleniyorum ama sanki bişeyler yemezsem bebek aç kalır hissi var ne yapmalıyım
krdgzmm Nurcihannan siz bana laf yetiştirdiniz bende size cevap verdim sizin gibi laf yetiştirmedim tarzım değil😀 başkalarıda cevap vermiş diyorsunuz ama başkalarıda benim yazdığımı beğenmiş demek ki benim gibi düşünmüş😏