GULMUSTAFA-2011 sykserife bende 14 hafta bende cok düşünüyorum o konuyu bide benim düşük tehlikesi var progestan alıyorum doktora sor dediler
kupp Fdmk hamilelerin oruç tutma yükümlülüğü yokken neden kendilerini zora sokmak isterlerki. sonrasinda telafi etmek mümkün sonucta
Nurr2203 Fdmk bende tutmak istiyorum ama cesaret edemiyorum 21 haftaligim çok acikirmiyim susarmiyim diye düşünüyorum
Gozdece_06 Fdmk doktoruma sordum bugün 35. Hafta olduğu için tutamazsınız dedi kendime güveniyorum ama riske atmıcam inşallah sonra tutarım.
Va-g Haftamdayım ve tutucam İnşallah. Doktorum deneyebilirsin dedi. Annem bana 7 aylık hamileyken abime hamileyken ve hatta ikiz kardeşlerime hamileyken hep tutmuş. Hamdolsun gayet sağlıklı doğumları gerçekleşmiş 4 kg 3,5 kg doğmuşuz. Kayınvalidem eşimin kardeşine 9 aylık hamileyken tutmuş arefe günü de doğum yapmış. Velhasıl demek isterim ki riskler vardır sıkıntılar vardır elbette ki doktor onayı önemli. Ama değerler normal herşey yolundayda gerisi Tevekkül 🥰
Emirekrkynlu Bfmom benim takıldığım nokta söylediği kelime elbette tutamayan olabilir gayette saygı duyarım
krdgzmm Emirekrkynlu ya ben hamileyken kendime ve bebeğe faydası olmadığını düşünüyorum sizene bundan? Sizi ikna etmek gibi bir zorunluluğum mu var? Ne değişik insanlarsınız
MerveS697 RumeysaNurGungor ben 35. Haftamdayım tutmayı düşünüyorum.. kandillerde denedim ve zorlanmadım.. bebeğimin de kilosu hep 2 hafta ileriden gidiyordu oyüzden inşallah tutucam ama tabi bi aksilik hissedersem bırakırım
busrakrhn9 Fdmk 11. Haftamdayım doktoruma danışmadım ama gün içinde çok acıkıyorum yemek yiyorum 2 saat sonra öyle bir acıkıyorum ki elim ayağım titriyo midem bulanıyor birde öğretmenlik yapıyorum eğer evde olsam yatar dinlenir tutardım ama şimdi günün büyük kısmı okulda ve aktif geçmek zorunda o yüzden tutamam diye düşünüyorum
Zezeeeyyldrm Fdmk Öncelikle rabbimin izniyle inşallah tutmayı düşünüyorum nasip olursa oğlumda da tutmuştum hepsini hiçbir sıkıntısı yoktu ve olmadı sürekli haftası ilerideydi doktorum da o zaman bana bırakmıştı tercih senin demişti bundada nasipse tutucam gerekli su ve vitaminleri aldıktan sonra rabbimin izniyle bir şey olacağını düşünmüyorum..
Zeynep-89 Busemm_1313 zaten o senin kanından besleniyor, daha çok küçük,bulantinda yoksa bence deneyebilirsin. Bende 23 hastalık hamileyim Bende ilk dediysem sonrasına rabbim izin verirse devam edicem,,
Bvym Peki kusması olanlar nasıl tutabilir?ben mesela 27 haftamdaym hala sabahları kusmam var bozuyor mu bozmuyor mu bilmiyorum.kimileri bozuyor diyo kımıleri bozmuyo..
krdgzmm mistocookie Müslümanlığın tüm gerekliliklerini yapıyorlar gibi burda hafızlık yapıyorlar cidden sinirlerim bozuldu geceden beri 😀 şimdi sizide topa tutarlar nasıl saçma dersin diye vallahi uğraşılmaz….
Ummuhan64 Ben 28 haftaligim doktoruma sordum tutmam riskli deyip izin vermedi sonradan kazalarımı tutcam insAllah
Canisi50 Malesef 😥 6 saat aralıklı yutmam gereken tansiyon ilaçlarim var yeter ki sağlıkli doğsun miniğim sonrasında yavaş yavaş tutarım Allah’ın izniyle 🤲
Mariannaa Kimse bir değil tabi ki ancak Rabbimiz bizler için kolaylığını vermiş 2.trimester bebeğin gelişim dönemi riske atmayın.
Sevkiye52 Fdmk normladede zor tutuyorum ama evde olduğum için tutmak istedim ama eşim olmaz dedi bayram da doguruyorum az kaldı riske atma çocuk aç kalınca karnımda fazla hareket etmiyor