Aysima347 Ya bende çok yeniyim 5haftalik filan tutmak istiyorum ama bu seferde ilaçlar filan kullanıyorum acaba tutsam bebek için zararlı olurmu daha çok yeni olduğu için gelişim çağında ya ondan
Betisahin 5 haftalık hamileyim aile hekimim ilk 3 ay yok gibi düşünebilirsin orucunu tutabilirsin dedi. Eğer kusma mide bulantın çok olursa tutma dedi
Poncikpanda Fdmk aynı düşünce bende de var ya doktoruma da sormadım daha bizde 14 haftadayız tutmayı çok istiyorum belki bi kaç gün denerim
_Fatma49 Kızlar ben 18haftaligim doktor bı sıkıntı olmaz dedi çünkü bebek ilk üç aylık dönemde organları oluştuğu icin
rumeyshaan ya hanimlar tutmak icin kendinizi neden zorluyorsunuz illa tutucam demeyin su an bize farz degil ben 18 haftalik hamileyim seneye insallah borcumu tutucam 3-4 saat ac kalinca bile elden ayaktan dusuyorum neredeyse iyi dusunun
MerveS697 68selda06 benimde 25 nisan.. ben tutmayı düşünüyorum.. inşallah zorlanmam.. doktorum alman olduğu için direk tutma dedi ama aslında geçerli bi sebebi de yok.. yani şuan herşey yolunda gidiyor.. ama biraz korkmuyorumda değil
SedanurH Fdmk Merhaba ben de 22 haftalık hamileyim anlık şekerim düşüyor aç kalınca elim ayağım titriyor ağzıma bir şey atmadan kendine gelemiyorum ter döküyorum normalde orucumu bahanelerimiz haricinde kesinlikle aksatmazdım ama bebeğimiz için mecbur diye düşünüyorum
nerminn01 Ahsensena ebeye sordum 1. Trimester dönemi çok önemli tutmamanızı tavsiye ederim dedi vücudun susuz kalmaması gerekiyormuş
Hayalim_63 Fdmk ben şuan 31 haftalık hamileyim ve bebeğin kilosu haftasına göre düşük ayrıca şeker var bende insülin kullanıyorum O yüzden tutamayacağım😔
RumeysaNurGungor Biz 36+4′deyiz bu haftalarda olan anneler tutacaklar mı acaba çok kararsızım yardımcı olursanız çok sevinirim
MerveS697 RumeysaNurGungor ben 35. Haftamdayım tutmayı düşünüyorum.. kandillerde denedim ve zorlanmadım.. bebeğimin de kilosu hep 2 hafta ileriden gidiyordu oyüzden inşallah tutucam ama tabi bi aksilik hissedersem bırakırım
mizginn_ 14+1 deyim doktorum bebeğin tam gelişim aşamasında ve senden beslenecek kesinlikle tutmanı önermiyorum dedi. İçimde rahat deqil ne yapacağım bilmiyorum ama sanırım doktorumu dinleyip tutamayacağım bu sene
Hilol25 24 haftalığım bende ama uzun süre aç kalmaya asla dayanamıyorum bilemiyorum ilk gün denerim belki diye düşünüyorum ama kararsızım
Ebruayazatak 35 haftalık olduk tutamam hiç deneyip kendime de bebeğe de zarar vermeyim sonra kaza yaparım 28 Nisan gözüküyor doğum
GULMUSTAFA-2011 sykserife bende 14 hafta bende cok düşünüyorum o konuyu bide benim düşük tehlikesi var progestan alıyorum doktora sor dediler