cansuterz Ben de 13. Haftamdayım, dün doktoruma sordum hamilelikte önermiyoruz dedi. Kendimi ne kadar iyi hissetsem de bunu duyunca tutmak olmaz bence 🙇🏻♀️
Birprensesveikizannesi Benim de ikizlerim 16 haftalık tutabilmem mümkün değil Rabbim görüyor 😔Tutmayı çok isterdim ama içimde iki can besliyorum her üç saatte bir ufak tefek bişeyler yiyorum risk almak istemiyorum 😔😔
Senem1907 Bende 22 haftayım doktor 385 grm demişti bebeğimden içi oruç tutsam sorun olur mu acaba bende istiyorum tutmayı
Kdr1903 14+2 haftalık hamileyim doktora sormadım ama tutmak istiyorum veya belirli günler tutayım diyorum bakalım deneyeceğim 🤰
gulbahar_8 sykserife bnde 22 haftalık oldum tutmayı düşünüyorum inşaallh Rabbim güç kuvvet versin inşaallah 🤲🏻🤲🏻
Busemm_1313 Merhaba yardımcı olurmusunuz ben 3 hafta 5 günlük hamileyim yeni öğrendim oruç tutabilirmiyim doktoruma sormayı unuttum kan ilacı ve vitamin de içiyorum eğer tutabilecek okursam ilaçlarımı iftardan iftara içerim
Burcu1406 Ben de tutmak istiyorum ama şekerim düşük geldi son gittiğimde doktora da danışmadım tutmayı düşünmüyorum ama içim hiç rahat değil 18 hafta dayız
Aysima347 Ya bende çok yeniyim 5haftalik filan tutmak istiyorum ama bu seferde ilaçlar filan kullanıyorum acaba tutsam bebek için zararlı olurmu daha çok yeni olduğu için gelişim çağında ya ondan
Betisahin 5 haftalık hamileyim aile hekimim ilk 3 ay yok gibi düşünebilirsin orucunu tutabilirsin dedi. Eğer kusma mide bulantın çok olursa tutma dedi
Poncikpanda Fdmk aynı düşünce bende de var ya doktoruma da sormadım daha bizde 14 haftadayız tutmayı çok istiyorum belki bi kaç gün denerim
_Fatma49 Kızlar ben 18haftaligim doktor bı sıkıntı olmaz dedi çünkü bebek ilk üç aylık dönemde organları oluştuğu icin
rumeyshaan ya hanimlar tutmak icin kendinizi neden zorluyorsunuz illa tutucam demeyin su an bize farz degil ben 18 haftalik hamileyim seneye insallah borcumu tutucam 3-4 saat ac kalinca bile elden ayaktan dusuyorum neredeyse iyi dusunun
MerveS697 68selda06 benimde 25 nisan.. ben tutmayı düşünüyorum.. inşallah zorlanmam.. doktorum alman olduğu için direk tutma dedi ama aslında geçerli bi sebebi de yok.. yani şuan herşey yolunda gidiyor.. ama biraz korkmuyorumda değil
SedanurH Fdmk Merhaba ben de 22 haftalık hamileyim anlık şekerim düşüyor aç kalınca elim ayağım titriyor ağzıma bir şey atmadan kendine gelemiyorum ter döküyorum normalde orucumu bahanelerimiz haricinde kesinlikle aksatmazdım ama bebeğimiz için mecbur diye düşünüyorum