Canimucizem 5melekannesii zaten günde 3 kere fitil atıyorum mesela 11.haftada kordon olusuyormus inanın o haftaya girer girmez fark ediyor beslenme resmen beni besle diye migdem sinyal veriyor iştahım hiç yoktu kilo verdim resmen ama bu hafta resmen boyut atladım bunu bile bile nasıl tutarım ki su gerçekten çok önemli her sene tutardım bu yıl içim çok buruk ama mucizem benimle bin şükür telafisini elbet yaparım
minigim1669 Feslegenn inançlı doktorlara o kadar ihtiyacımız var ki. Benim doktorum kesinlikle önermiyorum dedi başka da yorum yok. Çocuğumun herşeyi gayet güzel iken tutmamak bana çok zor geliyor. Günde zaten iki öğün besleniyorum sahur ve iftarda bunu karşılayabileceğimi düşünüyorum rabbim cümlemize fırsat versin inşallah 🖤
Zeynep-89 minigim1669 minigim1669 Siz kendinizi biliyorsanız bi kac gün deneyerek başlayın,, bende 23 haftalık gebeyim denemeyi düşünüyorum, bi sorun olmazsa tutmayı nasip eder inşallah rabbim… Dr bakarsan bide inanaçsızsa hemen tutmayın der.
TugSozTan minigim1669 çok merak ettiğim için soruyorum. İnançlı doktorlarda o kadar ihtiyacımız var ki cümlesinde ne anlatmak istediniz ?
Zeynep-89 Medine89 net tutmaz tutamaz diye bir şey yok ke dini iyi hissediyorsan tutabilir.. hatta oruçlu iken doğum yapanların yazısını okudum, efer bir sağlık sorunu yoksa TUTABİLİR, zaten rabbimde kolaylığını verir….
Sevvalllllllllllllll 5 günlük gebeliğim var yani 1 aylık gözüküyor uygulamada oruç tutmam da bir sorun olmaz değil mi
Mommyustn 35 haftalık olduk tutmayı düşünmüyorum normalde bile zorlanırken hamilelikte açlık ve susuzluğa hiç dayanamıyorum bebeğimi de aç bıraktığımı düşünemiyorum kıyamam ki
cennetinsusu designermoms Gebelik şekeri olduğu halde mi tutabilirsiniz? dedi. Bende de gebelik şekeri varda tutmak istiyordum ama endişeliyim açıkcası belki denerim ilk gün.
designermoms cennetinsusu hayır daha şeker yüklemesi yaptırmadım bu Perşembe yaptıracağım ama benim belirtilerim kan şekeri düşüklüğüne gidiyor ben o belirtilerimi söyledikten sonra olmaz dedi. Normal olsaydı tutabilirsin sağlıklı dedi Bu perşembe anlayacağım inşallah bir şey çıkmaz
dedanur Fdmk bende 29 haftalığım çok tereddüt ediyorum tam kilo alma zamanı tutabilirmiyim bilmiyorum erken doğum riski felan olmasını istemiyorum nasıl olur hiç bi fikrim yok 😒
tazegebe58 maviruya doktorumla görüştüm iftar ve sahur arası su ve gıda açığını kapatabilirsen gündüz de halsizlik açlık vs olmazsa tutmanda sakınca yok dedi inşallah tutacağım ☺️
karansmomm Benden besleniyor , Yemek yerken bile hareketleniyor onu saatlerce aç bırakmaya gönlüm el vermez ki. Özellikle bebeğin geliştiği dönemdeyim tutmayacağım. Daha sonra telafi ederim inşallah 🙏
neanladinyurdagull Fdmk daha yeni gebeyim ama ama sağlığım oldukça kötü değerlerim çok düşük bu yüzden tutmayı düşünmüyorum
Fatmaa04 Fdmk bence tutabilirsen tut Ramazan ayındayız senede bir geliyo ne kadar güzel karşılarsak o kadar iyi Allah bu ayın hürmetine bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin. Tabiki sağlık sorunları olanlar tutamayanlar ayrı konu ama zorlanmayacak olup tutabilirsek aksatmayalım inşallah 🤲🏻 oruç yormaz aksine iyi gelir bedene şifadır hele ki böyle güzel bir ayda tutmak ben 31 haftalık hamileyim tutucam güzel giderse hepsini tutarım aksi bir durum olmadıktan sonra bu sevaptan mahrum kalmamalıyız 😇
Zbyde34 Fdmk 19 haftalığız bizde inşallah tutucam tutmaya çalışıcam iyi oldğum günlerde tutcam kusma vesayre tansiyonum felan kötü olursa çok zorlanırsam tutmuycam
Bsrcip Öğün aralarında ani acikmalar yaşıyorum yemek yiyene kadar da basım dönüyor elim ayağım titriyor ben tutamam bozarım orucu 🙁 öyle güzel zamana geldi ki ramazan güzel tutulurdu.
Fahin Fdmk 20. Haftadayim. Oruc beni zorlamaz normalde ama cok fazla acikiyorum sabah ac karnina uyaniyorum direkt. Bu sene tutamicam sanirim