Feslegenn Haftadayim iftardan sonra bol su tüketerek tut sıkıntı olmaz hiç sorun olan bı gebe olduğunu görmedim zaten sorun olsa Allah nasıl adetken yasaklamış gebelikte de yasaklardi dedi doktor
minigim1669 Feslegenn inançlı doktorlara o kadar ihtiyacımız var ki. Benim doktorum kesinlikle önermiyorum dedi başka da yorum yok. Çocuğumun herşeyi gayet güzel iken tutmamak bana çok zor geliyor. Günde zaten iki öğün besleniyorum sahur ve iftarda bunu karşılayabileceğimi düşünüyorum rabbim cümlemize fırsat versin inşallah 🖤
Happymother_girl Extra acıkıyoruz ama deneyeceğim inşallah bi sorun olmaz Allah yardımcımız olur Allah kabul etsin şimdiden ❣️
Dilek-omer24 Haftadayim ama çalışıyorum ve sabah çok erken kalkıyorum akşamda serviste ezana denk geliyor isyerindekiler bilmiyor hamileligimi ne yapicam bilmiyorum🥺🤷🏼♀️
Emine_pektas01 Fdmk normalde bende hiç aksatmam tutarım oruçlarımı çok şükür Doktoruma tutmak istediğimi söyledim ve doktorum ben hastalarıma önermiyorum dedı bu ay tutma dedı sonra kaZasını tutarsın dedı senin birseyler Yemen gerekıyor ve sürekli su içmen lazım dedı şuan 24+2 haftalık hamileyim Tutamıcam bende Allah nasip ederse inşallah sonradan tutacam 🤲🤲🤲sağlıkla kucağımıza alalım inşallah yavrularımızı
Kdr1903 Haftadayız hiç aksatmadan tuttum ama napıcam bilemedim caiz değil bizlere ebe hanımla konuşayım bi tutabilirsem bir kaç gün deneyip tutarım cuma kontrolüm var dr ne diyecek bakalım
Minik_ve_Annesi 5+3 haftalığım şuan gribim zaten dört gündür aşırı zorlanıyorum ama iyileştikten sonra ne yapmalıyım sizce tutayım mı ? Doktoruma danışacağım elbette ama ilk gebeliğim ve hiç tecrübem yok benimle fikirlerinizi paylaşırsanız bu konuda çok sevinirim 🙂
Buseemm Minik_ve_Annesi bende seninle aymi durumdayim ve ayniyiz gündeyiz 😇bnde kararsizim esim tutma diyir ama yorumlarda ilk uc ay anneden beslenilmiyor fln deniliyor ??🤔
Zeynep-89 Medine89 net tutmaz tutamaz diye bir şey yok ke dini iyi hissediyorsan tutabilir.. hatta oruçlu iken doğum yapanların yazısını okudum, efer bir sağlık sorunu yoksa TUTABİLİR, zaten rabbimde kolaylığını verir….
Esila24 Momm6134 zaten dayanacak halim de kalmıyor bir tek sebebim o değil. Bişeyler yemeyince ellerimi bile kaldıramıyorum ve çalışan biriyim
Blgekrks Fdmk ben 23 haftaligim tutmak bende istiyorum ama cesaretim yok afikcasi çünkü tansiyonum düşüp duruyor doktorum kendini aç birakma dedi zaten dinen de tutmaman için bı sakınca yok inşallah doğumdan sonra kaza olarak tutucam
Canimucizem 5melekannesii bende riske atmam artık göbek kordonu oluştu 11+3deyim ben ne yersem onu alacak sonradan Allah izin verirse rabbim telafisini mümkün kılmış dinimiz zaten hoşgörü dini zorlastirmak yerine kolaylaştırmak üzerine bizlere bu şans verilmis onu riske atamam nasip olursa seneye telafisini yaparım elbet yeterki sağlıkla dünyaya gelsinler su çok önemli Allah korusun bebeğin hayatini etkileyebilir yarım saat bile su içmeyince idrarım bile değişiyor benim bu riske girmem
Ahusna 23 haftalığım. 6-8 çalıştığım için tutamayacağım ama evde dursam uyuyarak veya dinlenerek tutarım diye düşünüyorum o yüzen haftasonları bi deneyeceğim inşallah
GSerra_ Bende 24. Haftamdayım doktorum tutabilirsen tut rahatsız olacak olursan bırak sonra kaza edersin dedi ben ilk gün deneyeceğim inşallah tutabilirim
Vldn0212 Dilsay benmde beş gün kazam vardı bugün sonuncusunu tutuyorum bizde 20 haftalığız. Çok zorlanmadım inşaallah Hazreti Allah yardım eder. Zaten iftar ve sahurda güzel yedikten sonra bebeğin aç kalma gibi bir durumu da yok. Bebeğinizi aç bırakırsınız diyenlere gülüyorum gerçekten
Dilsay Vldn0212 Kız iftardan sahura 5 lt su iciyorum 😂😂😂Butun kuruyemisleri meyveleri tuketiyorum sütümü asla eksik etmem 😌İftarda da guzel hazirlarim hani eksik bırakmam😌Beni zorlamadi bugune kadar insallaj ramazanda da boyle olur☺️
Tubakubat ezgitrmn96 Sahdormommy bende bugun 5+3 um. Bugun doktora gittim. Istiyosan tut dedi ama bulantim cok fazlA
Sahdormommy Tubakubat geçmiş olsun hayırlı olsun acaba kese olulmuşmuşmuydu ben de gideceğim ama merkeze iki saat uzağız kese oluşmadan gitmek istemedim