Kivininannesi tazecikannee hmmm bende buzluğa aticaksin sandım da oluyorsa onu da yapayım diyecektim 😂😂 sağlıkla huzurla kavuşursun inşallah kuzum 💕
tazecikannee Kivininannesi inşallah canım en fazla 2 gün kalırsın bişey olmaz keke dolapta durur geri kalanı buzlukta dinlenir
Melo-fndkc Kivininannesi ne güzel sahur arkadaşı oluruz 😍 en kötü dışardan söylersiniz artık yapacak bir şey yok. Benim kaynana dibimde de o da hasta oluyor ramazanlarda hep 😅
Kivininannesi Melo-fndkc ay evet sahur sohbetlerine başlarız artık, zaten son birkaç haftadır geceleri evde hayalet gibi geziyorum uyku falan yalan oldu 🥲 😅😅
Havvaca Kivininannesi aynı dert bende de var ailem şehir dışında ben Bursa’da eşimin annesi babası hayatta değil o yüzden burda da kimsem yok adamı kovacak 😂
Kivininannesi Havvaca yakınında biri olmayınca zor oluyor ama atlatırız inşallah 🙃 adamlar hazırlasın diyecem de aç kalır yine hazırlamaz sanırım benimki 😂😂
Melo-fndkc Kivininannesi benim yavaştan uykum geldi kaçıyorum artık 😅 iyi oldu ama bu sohbet motive oldum valla
Havvaca Kivininannesi benim eşim 12 saat çalışıyor bide yol 13 saat yok evde temizlik olsun çok güzel yapar ama mutfak işini beceremez elinden gelmiyor o 😂 ama en kötü 2 yumurta kırar yer 😂 olmadı dışarıdan. 😂
Melo-fndkc Kivininannesi fark ettim hayatım 😅 tatlı istiyorsan buzluğa şekerpare elmalı tart tarzı şeyleri atıyorum bak. Mozaik pasta da yapabilirsin. İlla ıslak kek koyucaz diye şart yok gelene
Kivininannesi Havvaca bak ben kavurmayi da aldım kızlar çok iyi oluyor, tarım kredi de var, fiyatı biraz pahalı ama et sonuçta düşününce gayet mantıklı. Parçalara ayırıp koydum buzluğa kahvaltı da yemekte çok pratik
Melo-fndkc Kivininannesi evet ya iisimleriniz aklımda açtığınız gönderilere damlarım artık. Siz de gelin 🥰 hayırlı geceler güzel anneler @Havvaca
Havvaca Kivininannesi benim biraz erken hazırlık için ama karakter meselesi aceleciyim biraz😂 20+1 şu an senin kaç haftalık 💞