Havvaca Kivininannesi benim biraz erken hazırlık için ama karakter meselesi aceleciyim biraz😂 20+1 şu an senin kaç haftalık 💞
Havvaca Kivininannesi sizin az kalmış bende görür müyüm o günleri 😂 5 senedir hamile gibi hissediyorum ne zaman gelecek bu çocuk 😂 sağlıkla kucağına al inşallah ♥️
Kivininannesi Havvaca görürsün su gibi gecer 😊ilk zamanlar bana çok çabuk geçti, şimdi ne ara bu kadar oldu diyorum şükür, ama son zamanlae sanki yıllar gibi geçmiyor 😂😂 inşallah canım 😍 vaktini güzel degerlendirmeye bak
Tubazeynepalin Melo-fndkc O zaman sen hiç üzülme yap sonradan laf duysan daha çok canın sıkılacak madem öyle bir ortam var içli köfte yap kız buzluğa at 😂 Çokta güzel olur 🥰
Melo-fndkc Tubazeynepalin aynen öyle kuzucum o yüzden yapıcam. Yoksa dışlanıyorum ve kötülüyorlar. İçli köfte çok büyüyor gözümde 🥲🥲 ramazandan sonra bi gün niyetlenip yapabilirim ama belki. Bi 60 tane yapsam yeter herhalde
Canimucizem Melo-fndkc kendimiz için yaparım da gelen gidene bir de son aylarimda tadını çıkarmak varken hazırlık mi yapacagim ben zaten en başından beri herkese kimseyi istemiyorum 40 gün diyorum gelene bir de gün tabağı mi vericem annemle kayınvalidem benimle ilgilenip bir de millete mi hizmet edecek aşırı saçma geliyor şu yaşıma kadar ne ben ne annemin doğum yapmış birinin evine gittiğimizi bilmem kendi kendimize eziyet vallahi zaten yazın sıcak zamanlarına denk gelecek bir de oturup millete tepsi tepsi börek poğaça yapıp atcam zıkkım yesinler 😂😂😂😂
Melo-fndkc Canimucizem ahahahhaha şu son cümlen iç sesim hayatım ama maalesef benim eşimin ailesi bekler. Kültürleri anlayışları böyle. Kendi fikrimce hareket edince de kötü gelin oluyorum dışlanıyorum 🥲
Ozlemmisss Melo-fndkc 5 kiloluk bidon varya onun yarısı dolu. O yarısını full yaparım. Ben pirinç ve bulguru karıştırıp çiğden yapıyorum ama pirinçim kırılmıyor şükür 😄
Melo-fndkc Ozlemmisss kız onu nasıl beceriyorsun? Ben illa bi çeviriyorum pirinçleri ocakta benim ona rağmen yine kırılıyor ahhahha 🤣 beceriksiz miyim neyim. Ben de sarma 3 kilo sarsam yeter herhalde ya gelenin tabağına 5-6 koysak olur gibi. Poşetlerken de küçük porsiyon poşetlerim.
kadertugrul7 Melo-fndkc gelen gidene degilde ben kendimiz için yapıyorum ramazan geldiği için manti yaptik 12 paket çıktı biraz kiymam var onunlada yaprak alip sarma saricam sulu köfte yaparim biraz doguma yakın börek yaparim koyarım poğaça vsde birazda katmer yapmayi düşünüyorum ama bakalım bulantilarim gecsinde bir oglumda manti poğaça borek lahana ve yaprak sarmasi karniyarik patlican yemegi felan koymuştum hem kış hazirligindan kalandi hem ramazan hazirligiydi ramazanda olmuştu oglumda dogumum yapabildigimi yaparım elimden geldigi kadar
Melo-fndkc kadertugrul7 oy maşaAllah neler neler yapmışsınız. Ben de ramazandan sonra kendimi iyi hissettiğim her akşam bir şey yapıp atacaüım inşaAllah. Artık börek olur yemeklik olur ne denk gelirse
Mhtpflz Melo-fndkc malesef canım genelde yemek her kültürde oluyor bende sarma börek bide kuru patlıcan biber dolması koyucam hazır dursun diye
Bade0022 Melo-fndkc ben o konuda çok netim kimse evime gelmesin birşeyde beklemesin hele ki bebek varken yeni doğan insanlar mikrobunu alıp evime getirmesin en sevmediğim şey ben yaparsam sadece akşam kendimizin yiyeceği yemeklik şeyler yapar koyarım kimseye hizmet edemem evimdede öyle her yere el atılıp başkasının mutfağıma girip birşeyler yapmasından da hiç hoşlanmadığımdan gelip gideni de kabul etmiyorum
annesiiiii Aynenkanka bunu anlarım kendiniz için yapabilirsiniz çok çok normalde benim sözüm hani daha doğmamış ama misafir için bi hazırlık içine girmiş aman laf söz olmasın ben bu tür şeylere karşıyım değmiyor kimse için onlar istediklerini konuşacak yoksa ki yap at dolaba evin için bunlara denecek birsey yok
G_Ulzeki Melo-fndkc Kendinizi o kadar zorlamayın lütfen.Ben kendim sadeje 20gunlik yemeklerimi hazırlıyorum .malum gurbetteyim .bakacak kimsem olmadıgı için .o yüzden Kendilerinizi yıpratmayın bizlerin zaten 40,gün bakılmaya ihtiyacımız var .
Melo-fndkc G_Ulzeki doğru söylüyorsunuz. Valla kendimi yormadan ramazandan sonra iyi hissettiğim akşamlar bir şeyler hazırlayıp hazırlayıp atıcam artık napim 💕
kadertugrul7 Melo-fndkc bunlari oğlumda yapmıştım inşallah ayni performansı bu minnosdada sergilerim bulantilarim bitince su anlık sadece manti ve pogaca ile kaldık☺️