Havvaca Melo-fndkc ben yıldırım doruga gidiyorum memnunum çok çevrem hep burda doğum yaptı onlar da memnun. Eşimin yengesi 3 çocuğu da çekirge dorukta doğurdu o da çok memnun. Arkadaşınızın başına gelene üzüldüm büyük talihsizlik 💞
Melo-fndkc Havvaca eşimin bi akrabası çekirge doruktan aşırı memnun. İşte kişiden kişiye değişiyor beklenti meselesi sanırım. 😅 Allah yardımcımız olsun her konuda kafam karışık benim.
Melo-fndkc Kivininannesi a bu ben 🤣 kesin yerdim. Ramazanda yemek olayı beni çok yoruyor bi de hamileyim bu ramazan ooohhhh
Kivininannesi Melo-fndkc 😂😂😂 daha geçen hafta iki tepsi kurabiye yaptım ara ara çıkartıp yerin diye şimdiden bitti az kaldı. 😂 Ramazan da bende korkuyurum kendim için değil de yazık kocama ne yapacam bir günüm bir günümu tutmuyor artık
Melo-fndkc Badenbamqmq Allah razı olsun güzelim cidden dua edip duruyorum işte ben de napim. İlk zamanları bi atlatsam sonrası kolay olur gibi zaten
tazecikannee Melo-fndkc sigara böreği sarma hazır börek ve lahana sarma koydum doğumdan bir gün öncede poğaça ve ıslak kek yaparım dolaba atarım misafirlerden çok annem için yapıyorum pratik olsun diye gelenler hep oruçlu olacak
Melo-fndkc Havvaca benim çalışan bi arkadaşım dolmayı pişirip atıyordu sonra az bi salçalı suyla ısıtıp mis gibi yiyordu valla, 😅 ama ben de denemedim onu
Havvaca Melo-fndkc ben denicem bu hafta eşimle çok seviyoruz valla güzel olursa 5 kilo biberi doldurur atarım hahahahha 😂😂
Ginger_ Aynenkanka ben içini kavurup atıyorum kavurmadan pirinçler kırılıyor ama pişirmiyorum sardıktan sonra öyle buzluğa atıyorum
Melo-fndkc Kivininannesi kız bacım sen ben misin ne 🤣 benim de bir günüm diğerini tutmuyor. Ben sahura kadar uyumıycam işte anca sahuru öyle hazırlayabilirim. İftara da Allah kerim kötü olursam anasına yollarım napim 🥲😅
tazecikannee Kivininannesi doğumdan bir gün önce yapıcam yada sabahında doktorum bu ara gün verecek kesin tarih
Melo-fndkc Havvaca 5 kilo ne kız 🤣 pazarcı diyecek abla ne besliyosunuz evde 😅 ben kuru patlıcan yapmıştım o çok iyi olmuştu. Normal biber yumuşar gibi geldi. Üç beş dene bari beğenmezsen ziyan olmasın
Kivininannesi Melo-fndkc aynıyız sanırım 😂😂 çünkü bende uyursam asla uyanamam o yüzden uyumiycam 😂😂😂😂 ben uzakta olduğum için gönderecek yerim yok 😂 kaynanam yanımda olsa evinden çıkmam bıktırasiya ama uzakta herkes
Kivininannesi tazecikannee hmmm bende buzluğa aticaksin sandım da oluyorsa onu da yapayım diyecektim 😂😂 sağlıkla huzurla kavuşursun inşallah kuzum 💕
Havvaca Melo-fndkc yok bir kez denicem 😂 güzel olursa devam😂 aklıma şey de geldi tavuk but da alıp koyarim doğuma yakın. Direk patatesle fırına atmak iyi olur çok. ben genelde et tavuk tarzı şeyi pişirmeden önce direk alır gelirim ama doğumdan sonra kim gidicek kasaba 😂
Melo-fndkc Kivininannesi ne güzel sahur arkadaşı oluruz 😍 en kötü dışardan söylersiniz artık yapacak bir şey yok. Benim kaynana dibimde de o da hasta oluyor ramazanlarda hep 😅
Havvaca Kivininannesi aynı dert bende de var ailem şehir dışında ben Bursa’da eşimin annesi babası hayatta değil o yüzden burda da kimsem yok adamı kovacak 😂
Kivininannesi Havvaca bak ben kavurmayi da aldım kızlar çok iyi oluyor, tarım kredi de var, fiyatı biraz pahalı ama et sonuçta düşününce gayet mantıklı. Parçalara ayırıp koydum buzluğa kahvaltı da yemekte çok pratik