ikranurkutay benden test sldıklarına beta hcg 3,44dü prolaktin hormonum da olması gerekenden yüksek çıkmıştı doktorum duphatson ilacını vermişti 5 gün kullandıktan sonra 4bin küsürle gebelik öğrenmiştik şimdi 30 haftalığız🙂
Prolaktin hormonu yüksek olup hamile kalan varmı?
biryazgecesii adetim bitince emar cekincem ama bu belirtileri yaşayınca açaba dedim göğüs hassasiyetin yok kaşık agrisida her çocuk farklı gelirmiş çok belirti aramamistim umursamadım da olmaz diye 2 gundür mide bulantısı baş ağrısı bel ağrısı eklenince acaba dedim🙁
Nihlal yani prolaktin yüksek olduğunda gebemiydiniz hayırlı olsun rabbim size bağışlasın inşallah 🤲🏻😊
ikranurkutay neden olmasın😊
biryazgecesii olmadı birkaç gün içinde test yaparım çok da umitlenmek istemedim yüksek olunca bugün aşırı koku hassasiyeti vardı köfte yuvarliyordum tiksindim🥴
ikranurkutay benim evlenmeden önce hep yüksekti adet olmazdım doğru düzgün. İlaç kullandım bi kaç kere Evlenir evlenmez çocuk o korku olduğu için hemen çocuk istedim ilk ay hamile kaldım
Merhaba, prolaktinim 43 iken hamile kaldım fakat kimyasal gebelik ile sonlandı. 3 hafta kadar dostinex kullandım prolaktinim 5e düştü, şimdi de 4+5 hamileyim.
Deletedmom_106 yani sizin de yüksekken hamile kaldiniz
Benimki 70lerdeydi 2 aylık dostinex tedavisinden sonra tüp bebek ile hamile kaldım. Tüp bebek eşimdrki sperm sorunu nedeni ile denedik
Snklyclk benimde kimyasalım var prolaktin yüksek olduğu için kimyasal oldu değerim 500 dü 20 ye düstü prolaktin değerimi dusueduler ama şimdi yine yukselmiş 65 şuan yükseklik🙁
hatice-almila Allah bağışlasın canım benimkide yüksek düşürüyor lar tekrar yükseliyor😓
Snklyclk Allah bagislasın darısı tüm istiyenlere inşallah🤲🏻😊
ikranurkutay yok deildi demekki . O zaman doktorum demişti evlenince çocuk olmazsa hormonlarına baktır die biz direk denedik oldu
Deletedmom_106 Allah bağışlasın canım😊
ikranurkutay amin inşallah çok yeniymiş sanırım gebelik testinde çıkmamıştı betada da negatifti sınırda değerler yükselebiliyor sonradan tedbirli olmakta fayda var Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙂
Nihlal amin inşallah canım 😊 hayirlısı inşallah 🤲🏻
ikranurkutay darısı size inşallah 🫧
Deletedmom_106 çokca aminnnn inşallah 🤲🏻♥️
Yokmu hala prolaktin yüksek olduğu halde bile hamile kalan 😊 benimkisi bir Umut
ikranurkutay iki defa bu hormondan ötürü kimyasal gebelik geçirdim ama doktorumun bana verdiği o ilaçtan sonra hamile kaldım galiba hormon değerini düşürdü o hap