Yokmu hala prolaktin yüksek olduğu halde bile hamile kalan 😊 benimkisi bir Umut

ikranurkutay iki defa bu hormondan ötürü kimyasal gebelik geçirdim ama doktorumun bana verdiği o ilaçtan sonra hamile kaldım galiba hormon değerini düşürdü o hap

ikranurkutay merhaba benim prolaktinim gebelikten önce bi tık yüksekti gebeyken daha da yükseldi doktorum dostinex adlı ilaç verdi haftada bir kullandım sonra bıraktırdı şuan gebeyim çok şükür bir sıkıntı yok

ikranurkutay teyzemin de yüksekti her seferinde hiç inmedi değeri. 2 yıl bi ilaç verdiler hiçbir şey olmadı. MFK nın eş takviyesini aldırdım, karı koca kullandılar ilk pakette hamile kaldı. tabi bir üzğm gebeliği geçirmişti 2 yıl öncesinde.

berryy21 banada emardan sonra dostinex vereceklerini söylediler ama bibihtimal korunmasız ilişki oldu acaba varmıdır diye düsündüm biraz belirti olunca

Nihlal nasıl yanı duphaston kullanırken mı Hamıle kaldınız benımde 10 gün önce beta negatıftı duphaston kullandım bitti 2 gün oldu ama hallen adet olmadım ama teste negatif

ikranurkutay dostinexi hamile kalana kadar kullan demişti bana doktor, ilacı kullanırken mi tekrar cıktı anlayamadım 😕

Snklyclk yok canım benim 1 kimyasalım var prolaktin yüzünde düşük oldu daha sonra hsg ve rahim ameliyatı oldum şekil bozuklugundan bu sefer prolaktin tekrar yukselmiş doktok emar istedi emardan sonra tekrar dostinex verecekmiş düşürmek için inşallah hamile kalırım düserse