minikmucizeemaak Mihrimahvuslat Tahlillerm kuşamında öı canım sana da mı yapıldı alttan muayene ederken yaptı
minikmucizeemaak tucemsi Aynı zamanda bugün doktora da gıttım yumurta 19 mm olmuş çatlamak üzere dedi bugünü değerlendirdim hafî hayırlısı bakalım❤️🥰🤲🏻
minikmucizeemaak minikmucizeemaak 19.5 dedi pardon 😂 ay ben sana yazmışım zaten karıştırdım bidaha yazdım
tucemsi minikmucizeemaak evet evet bi de bu dünün canım bugünkü de bunun aynısı diye çekmedim tekrsr. Ama en son pazsr değerlendirebildik eşim yok çünkü yarın dönecek belki yarının testine göre ysrını değerlendirirz
minikmucizeemaak Mihrimahvuslat Ben şehir dışı yaptığım için e nabızdan bakacağım kaç güne çıkıyor acaba
Mihrimahvuslat minikmucizeemaak valla benim ki 1 hafta içinde çıktı ama 10 güne kadar da çıkıyor kimisinin
minikmucizeemaak Mihrimahvuslat Teşekkür ederim kusura bakma çok rahatsız ettim Temiz sonuçlar almak nasip olsun inşAllah❤️🤲🏻
Mihrimahvuslat minikmucizeemaak yok canım estağfurullah bu uygulamanın amacı da bu değil mi bugün sen merak edip sorarsın yarın ben sonuçta anne olmak için uğraşıyoruz hepimiz🥰
minikmucizeemaak Mihrimahvuslat Öyle tabi Rabbim sağlıkla nasip etsin bizlere bebişleri yolumuzu kolaylaştırsın❤️🤲🏻
Mihrimahvuslat minikmucizeemaak Amin inşallah canım benim umarım bizde en yakın zamanda hamileyim postu açarız 🤲🏻🥰
minikmucizeemaak Mihrimahvuslat Amiiinnn en istediğim sağlıkla inşAllah sağlıkla öğrenip sağlıkla devam edip dağlıkla kavuşmak nasip olsun inşAllah 🤲🏻❤️