Mihrimahvuslat Dcl027 Allah’tan ümit kesilmez canım inşallah görürsün yumurtlamayı stres yapma yeter 😊
minikmucizeemaak 3kuzuAnnesiyim Gamze_cnky Deletedmom_85 tugba04 arirangg jinmiran Ozge56 himne_ Aysel_krdg himne_ Yaprak- Edaozkan Kozlar bugün dünden de silik sanki, bir de ben sıvı alımını kesiyorum ama kavoboya çıkıyorum bu sorun olur mu? İdrarda seyrelme vs gibi ?
jinmiran minikmucizeemaak canım daha olmamış kendine stres yapma 1 saat öncesi sıvı alımı kesmen yeterli benim reglimin son gününden sayarak 16.günde yumurtlama oldu yani seninde 20 25 ine kadar olma ihtimali cok yüksek diye düşünüyorum
Deletedmom_85 minikmucizeemaak ya bu testlere göre daha pik olmamış canım yapmaya devam et. Anlamadım neden böyle oldu adet biter bitmez başladın dimi?
Ozge56 minikmucizeemaak 3 gün olmadan Pink tam göreceksin ertesi gün catlicak silik olucak tam doğru gidiyorsun ama değerlendir.
3kuzuAnnesiyim Catlamamis canim daha pik bile dgl pik olunca T C den koyu oluyor hatta . Adettin kacinci gunu bugun
minikmucizeemaak 3kuzuAnnesiyim evet çatlamadı pik de olmadı ama dün daha koyuydu bi anlam veremedim 7 martta regl gördüm. Reglinin ilk gününden sayarsak 16. Gün
3kuzuAnnesiyim minikmucizeemaak erkn belki gec yumurtluyirsun ben 21. Gun gordum o hune kdr bu sekilde az koyu az silik gidiodu
minikmucizeemaak 3kuzuAnnesiyim Doğru olabilir dün doktor da çatlamak üzere yumurtan 19.5 mm deyince çok arada kaldım işte
bahartun B@“3kuzuAnnesiyim”#p26900190 aynısını ben de yaşadım çok geç gördüm yumurtlamayı, devam et istersen koyulaştıkça 2 günde bir değerlendirdik biz hep, tamamen silikleşene kadar
3kuzuAnnesiyim bahartun ben zaten gec yumurtluyorum ben tam gunu ogrenip o gun iliskiye girmek icin 3 ay bakmistim
minikmucizeemaak jinmiran Canım doğru geç yumurtlama olabiliyor ama dün doktor kontrolünde doktor yumurtan 19.5 mm çatlamak üzere bu günleri değerlendir dedi testte ise daha pik bile değil bu kafamı karıştırıyor benimde
minikmucizeemaak Deletedmom_85 Evet adet biter bitmez başladım bende bi anlasam doktora göre değerlendir çatlamak üzere testlere göre pik bile değil hem kafa bulandırıcı şeyler
Deletedmom_85 minikmucizeemaak keşke innovıta alsaydın ben o test dışında hiçbirine güvenmiyorum açıkçası. Çoğu kişiye de söyledim belki sanada söylemişimdir almadan önce. Yapmaya devam et bakalım ne olacak çok kafa karıştırıyor bu testler bana göre 🤦🏻
Sunshine123 minikmucizeemaak Canım bir defa ben de doktora yumurtlama zamanı gitmiştim yumurtama bakıp 20 mm olmuş dedi. Ne zaman çatlar dedim onu ben bilemem sen sadece bugünle birlikte 3 günü değerlendir demişti. Yani benim anladığım doktorlar bilemiyor bazılarının bir gün sonra bazılarının daha uzun süre sonra çatlıyor. Ama sen yine de es geçme gün aşırı değerlendir
minikmucizeemaak Deletedmom_85 Yok canım ilk defa konuşuyoruz seninle ne bileyim çok yerde gördüm bir gebenin günlüğünü bir daha ovülasyon dener miyim bilmiyorum ama olmazsa ve denersem ondan alırım madem. İnşAllah gerek kalmaz bugün bekleyeceğim belki akşam bitane daha yaparım ona göre yarın değerlendireceğim anlam veremedim bi türlü doktor ne diyor test ne diyor
minikmucizeemaak Sunshine123 Anladım canım ama 19.5 mm yumurta var ve hala ovülasyon pik değil çatlama olmasa da bu bile mantıksız
minikmucizeemaak Ozge56 Bugün değerlendirmeli miyim ? Dün değerlendirdim bugün boş geçeyim diyorum akşam bidaha 9 gibi ovülasyon yapayım yarın da yaparım ona göre bakarım diyorum sence ne yapmalıyım