Ahuevren06 20+4 olduk teyzeleri oğlum olacak inşallah 😍 eşim deprem bölgesinde görev yapıyor ben yalnızım 40gün oldu biraz üzgünüm haliyle 🥲 çok tatlı yiyorum ve engel olamıyorum, gebelik şekerine sebep olur mu bu napmak lazım 🥲
Esila-Karabulut2013 Ahuevren06 ya bende tam tersine tatlı ile aram yok ve benimde oğlum olacak sürekli ekşi seyler
Esila-Karabulut2013 binnur64 bizde hareketini 16 haftalıkken hissettim gece yatarken pattt….. Yerimden sıcradım😂😂
z2944 Esila-Karabulut2013 ben de ilk defa bugün adam akıllı hissetim uyandıktan sonra bi 2,5 saat kadar kahvaltı etmemiştim tam hazırlarken pıt pıt diye içerden hadi yemek gönder dedi oğluş☺️ Bizde dün 17+2 de öğrendik cinsiyeti anneciğine doğum günü hediyesi oldu 🤲🏻🌸 sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah
3Tospikannesi BernaOmer 12 haftalıkken benimki de sırtını dönmüştü göremedik kız aklımıza geldi 13.haftada gördü kız dedi ama bacak arası parlak gördüm erkek de olabilir dedi 😊
Esila-Karabulut2013 femme Bizde gayet iyiyiz ya benimde oğlum olacak 22 haftalık olduk bügün seninle neredeyse aynıyız bakalım hangisi önce doğacak
seymasn Bende 18 haftalığım kızım olacak inşallah ağustos sonu gözüküyor doğum daha hiç hareketini hissetmedim elimle takip mi etmeliyim yoksa elimizi koymadan da anlaşılıyor mu ilk hareketi
uzaydanbirisi ayse12348 ayy aynı hafta aynı gündeyiz 🥰Benimde oğlum olacak 🥰🥰Hareketlerini hissediypr musunuz ?