3Tospikannesi Esila-Karabulut2013 15+5 günlük bulantılarım çoktu şimdi bitti sayılır ama bu defa faranjitim tuttu 🤦♀️ hafta içi doktora gıtcem bakalım kız diye tahmin etti umarım net bişey der sizin cinsiyet ne kaç haftalık 🥰
Akgnedda 23+5 den selamlar kipirdak kizimla selamlar temmuzun basinda bekliyoruz bizde insallah ilk dogumum🤲🏽kalca agrim disinda hicbir problemim yok ama kalcalarim agriyinca gecmicekmis gibi hissediyorum saglikla gelsin yeterki imanli olsun bu agrilar gunler hepsi gecer
Yazmelegi_ Esila-Karabulut2013 19+2 yiz cinsiyetimizi öğrenmek için sabırsızlıkla bekliyoruz göstermiyor sıpa
Benas Esila-Karabulut2013 bizde 21+5 deyiz şuan sıkıntılı bi süreç geçiriyorum eşimle sorunlarımız var ayrıyız şuan napıcam bilmiyorum yuvam yıkılmak üzere bebeğim de etkileniyor çok çaresizim 😔😔
3Tospikannesi BernaOmer hm ben özele gidiyorum gittiğim den 1 hafta sonra tekrar gidiliyor öyleyse tekrar gittiğinde görürsün dıcektım 😊 Benim 13.haftada kız dedi ama net 16 da belli olur dedi o yüzden bu haftaiçi gıdecem inşallah yine arkasını dönmez de netleşir 😊
binnur64 Esila-Karabulut2013 bizim de Ağustos başı gözüküyo Allah nasip ederse, 17 haftalıkken uzanınca hissediyodum şimdi 19 haftalık olduk otururken de hissettiriyo artık kendisini🥰🥰
Esila-Karabulut2013 binnur64 bizde hareketini 16 haftalıkken hissettim gece yatarken pattt….. Yerimden sıcradım😂😂
Minis122 Esila-Karabulut2013 zaman gecmiyor beninde temmuz sonu gibi amasezeryan olacagin ici. Temmuz ortasi gibi suan bakalim heyecandan gunler geçmiyor
Rmysarft Esila-Karabulut2013 benim yavrumda inşallah ağustos sonu eylül başı gibi doğacak bakalım belki de erken gelmek isteyecek😂🤷🏼♀️ İnşallah hepimiz sağ salim alırız yavrularımızı kucaklarımıza ♥️♥️💕💕
Banubebek1 Esila-Karabulut2013 bizde öle temmuz sonu ağustos başı 3 ağustos gün verdi doktorumuz bakalım nasıl gelmek isterse kızımız😊1 haftayı geçik önde gidiyor bizimki çoğu şeyi tatlıyı yasakladı doktorumuz 421 grm cıktı fazla dedi şeker olmasından korkuyorum tedirginim nasıl böle giderse diyet başlarız dedi bakalım detaylıyı ve şeker yüklemisini bekliyoruz inşala Bi sıkıntımız yoktur zaman hiç geçmiyor düşün düşün aynı kasılmalarım oluyor 12. Haftadan beri progestana devam ediyorum 34 e kadar kullancan dedi doktorumuz sağlıkla gelirler inşalla şimdilik böle durumumuz😊
Esila-Karabulut2013 femme Bizde gayet iyiyiz ya benimde oğlum olacak 22 haftalık olduk bügün seninle neredeyse aynıyız bakalım hangisi önce doğacak
3Tospikannesi BernaOmer 12 haftalıkken benimki de sırtını dönmüştü göremedik kız aklımıza geldi 13.haftada gördü kız dedi ama bacak arası parlak gördüm erkek de olabilir dedi 😊
Ahuevren06 20+4 olduk teyzeleri oğlum olacak inşallah 😍 eşim deprem bölgesinde görev yapıyor ben yalnızım 40gün oldu biraz üzgünüm haliyle 🥲 çok tatlı yiyorum ve engel olamıyorum, gebelik şekerine sebep olur mu bu napmak lazım 🥲
Esila-Karabulut2013 Ahuevren06 ya bende tam tersine tatlı ile aram yok ve benimde oğlum olacak sürekli ekşi seyler
z2944 Esila-Karabulut2013 ben de ilk defa bugün adam akıllı hissetim uyandıktan sonra bi 2,5 saat kadar kahvaltı etmemiştim tam hazırlarken pıt pıt diye içerden hadi yemek gönder dedi oğluş☺️ Bizde dün 17+2 de öğrendik cinsiyeti anneciğine doğum günü hediyesi oldu 🤲🏻🌸 sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah