Ozgeguney esraEb Gebelik son adet tarihinden itibaren hesaplanıyor, hamile kaldığımız günden değil ve günlerimiz gebelik haftalarımız aynı 😊 sağlıkla kucağımıza alırız inşallah ❤️
esraEb betulpolat Allah Allah. Şu haftaları bi öğrenemedim gitti 🙈 benden iki hafta önce oluyor yani doğum. Ben sonra sandım o yüzden nasıl Ağustos diye düşündüm. Kusura bakmayın 🙈🤗
esraEb irembasoglu37 sizin belirtileriniz neler. Bana erkek dedi doktorum ama çok zor gördü. Ben de emin olamadım detaylıya kadar her iki ihtimal hala kafamda 🙈
betulpolat esraEb bazen ultrason ile adet tarihine göre farklılık gösteriyor diye biliyorum… Yok sorun değil canım 😊
irembasoglu37 esraEb valla belirtilerim erkek bebek belirtisi değildi öğrenene kadar hep kustum ekşi şeyler istedim yüzüm kötüleşti kız sandım ama erkekmiş 😂
esraEb betulpolat bilmiyorum olabilir. Benim son adet tarihim 16 kasım 22 de bitti bi hafta ilişkiye girmedik eminim. Ama yine de 16 dan hesapladı 🤔
esraEb irembasoglu37 Allah bağışlasın 🤗evet ya herkesin belirtisi çok farklı. Ben de hiçbir belirti yok. Sadece karın ve bel ağrım var ekstra bir şeyim yok. O yüzden merak ettim 🙈
binnur64 betulpolat biz de 19+3 olduk dün doktor kıza benziyo dedi, 6 nisanda ayrıntılı için gün aldık sanırım o zaman kesinleşicek 😅
binnur64 betulpolat ben başından beri kız hissediyorum başka bi doktor 14 haftalıkken erkek %51 ihtimal demişti onda bile inanasım gelmemişti😂
Ayezhanim betulpolat 18+1 19 da gidecem bakalım ne diyecek doktor nasipse cinisyet için 🤗valla.mide bulnatisi geri döndü bnaa iki gündür koku hasasiyeti bide 😔
H_a03 betulpolat 19+2 olduk bizde 15 haftalıkken kız dediler 7 Nisan da detaylı yaptırıcam bakalm o zman a kadar gelme dedi doktor bana 😀
Yazmelegi_ betulpolat 19+1 olduk 2 sefer gittim cinsiyeti göstermiyor cuma tekrar kontrol var bakalım gösterecek mi göstermezse ayın 3 ünde detaylı var nasip kısmet 🌸