Mihrimahvuslat Perikiziii kafam baya da karıştı valla inovita kullanıp sonuç alan olmuş bunda da memnun olan var napcam bilmiyorum 😒😫
Mihrimahvuslat Deletedmom_85 ben yaklaşık 5 buçuk yıldır evliyim 2 yıl önce bir gebelik yaşadım ama boş gebelikti düşük yaptım daha da olmadı Ramazandan sonra tedaviye başlamayı düşünüyoruz ama ovulasyon testi hiç denemedim alayım deneyeyim dedim belki olur 🥹
Mihrimahvuslat incikupelikiz onu da çok duydum baktım çok pahalı fiyat olarak ama iyice düşünüp öyle alayım çünkü baya oldu bir yerden başlamak lazım 😒
Mihrimahvuslat Deletedmom_85 amin inşallah ama bif türlü sipariş veremiyorum kart bilgilerini giriyorum telefonuma kod geliyor giriyorum ama direk atıyor siparişi oluşturmuyor neden bilmiyorum 🤦🏻♀️
minikmucizeemaak Mihrimahvuslat Bir gebenin günlüğü kaset test aldım canım ilk defa kullanıyorum bakalım göreceğiz sonuçları
Mihrimahvuslat minikmucizeemaak memnun kalan var gerçi ama hiç almadım sipariş versem de 25 Mart’ta gelecek adetimin üstünden de 5 gün geçmiş oluyor 🤦🏻♀️
Mihrimahvuslat adatuna Instagram da hangi siteden aldın canım pazartesi günü bitiyor adetim ama elime biraz geç gelecek öyle nasıl hesaplama yapabilirim ki 🤦🏻♀️ küçük bir ilçede yaşıyorum burdaki eczanede var mıdır hiç bilmiyorum sormadım da 😒
Deletedmom_85 Pamuk yook kuzum önceden yaptığım. Ama yapsam yine böyle çıkardı bugün yarın Yumurtlama günüm,😬
Pamuk Deletedmom_85 çok iyi cikmista şaşırdım.Hadi inşallah sende ben gibi ovulasyon testiyle öğrenirsin gebeligini🤲😊
Mihrimahvuslat adatuna bakayım şimdi canım teşekkür ederim anneliğe ilk adım diye bağlantı var o mu acaba
Mihrimahvuslat minikmucizeemaak ben baktım 25 Mart’ta falan diyordu en kötü ihtimalle buradaki eczaneye gidip alcam
Mihrimahvuslat Deletedmom_85 eşim askere gittiği için PTT kartımdan ödedim o yüzden mi acaba bilmiyorum cüzdana nasıl yükleniyor hiç bilmiyorum önceden kapıda ödeme falan oluyordu o şekilde sipariş veriyordum ama şimdi kart istiyor kafam karıştı baya 🤦🏻♀️