Tugba3458 Denizkaramuk aynen öyle çok şükür 1 buçuk ay küvezde kaldı 30 haftalık olduğu için şimdi 2 buçuk yaşında abi olucak inşallah 🙏
Merimii Denizkaramuk valla hiçbir özentim yok çok rahat doğum yaptım sonrasında inşallah bu da öyle olur🙏🏼
bohemianmom Bebeğim iriydi çatım dardı o sebeple planlı bir sezeryan doğum yaşadım. İyi ki yaşamışım diyorum uyuşukluk geçtikten itibaren ayaktaydım. Doğumum da çok kolay oldu acı çekmedim, stres yaşamadım kısacası sezeyan doğum beni çok mutlu etti
rncst Denizkaramuk tek korkum dha önce ameliyat flan olmadım nasıl bi süreç işleyecek onu bilmediğimin korkusuydu ama onu bile gözümde büyütmüşüm hiçbşey anlamadm 🙈 aadece sonraki ayılma süreci ağrıları hissetme süreçi acılıydı ama onuda 2 güne atlattım 🙃
rncst Denizkaramuk heyecan konusunda da zatn koluma bant taktılar her an her saniye nabız tansiyon sordu doktorum hemşirelere bana sordu nasıl hissediyosun die
Eliff_42 Denizkaramuk doğumdan sonra piskolojim bozuldu zaten kendimi eşimin desteği ile toparladım bilmiyorum neden öyle yaptılar herşey çok güzel gidiyordu suni sancı verdiler bi anda sezaryene alındım
Zeyzey055 Denizkaramuk yok canim 18 tansiyonla gittim hastaneye ciğer geliştirici falan verdiler 2 gün sonunda cocuk oynamadı nts de bende alalim yaşama ihtimali varken dedim sonra 5 gün daha kaldım hastane de tansiyonu düşürmek için olmadı 14/7 de sabit kaldi ciktim sonra
Zeyzey055 Denizkaramuk yok aslında 32. Haftada rapor almak için gitmiştim doktora tansiyon olcumunde ilk kez yüksek çıktı hep 12/8 idi doğumdan sonra da hiç ilaç kullanmadım hastane dışında suan coraspirin kullaniyorum erken doğum ihtimaline karsin
Sanal_koala00 Elifsenayldrm aynı sebeple 20 gün önce sezaryen oldum, çatı çıkışında darlık var çok fazla dikişin olur kanaman çok olur ama istersen yine de normal doğurursun dedi doktorum bende hiç riske atmadım sezaryen oldum 😌
Elifsenayldrm Sanal_koala00 evet birkaç yorum okudum korktum catı darlığı varmış ama yinede normal istemiş bebeğinin omzunu kırmışlar bir diğer kişininde vakumla zorla çıkartmışlar bunlar beni korkuttu açıkcası ne gerek var dedim yani
BurcuLice Denizkaramuk merhaba ben zorunlu sezaryen doğum yaptım çünkü oğlum 5.800 kg doğdu sezaryen sonrası çok koşuşturması geçti 3. Gün sarılıktan hastanede yattık 10-15 güne toparlamıştım çok şükür birde korse kullandım ben çok rahat ediyordum ve doktorumdan Allah razı olsun iyiki var
BurcuLice Denizkaramuk 😁😁 inanın bizede farklı bir deneyim oldu sanırım genetik eşimde 5.5 kilo doğmuş
Hatice_123456 İlk doğumum normaldi ikinci malasef 28haftalikken suyum boşaldı hemen apar topar sezeryana alındım şimdi 3.ye gebeyim buda mecburen sezeryanla olcak