Denizkaramuk benim tamamen kendi tercihimdi 🙈 çok yakın birkaç arkadaşım ısrarla normal doğum istediler, biri 9 saat sancı çekti açılması olmadı acil sezeryana alındı, diğerinin bebeği 4 kiloyu geçtiği için mecbur sezeryan oldu. Tabii ki çok Kolay pıt diye doğuranlar da var ama ben kendime güvenemedim bu tarz şeyleri göze alamadım, süslenip püslenip prensesler gibi doğurup çıkmak istedim, öyle de oldu 🙈 inanılmaz rahattı pür makyaj girdim sezeryana eşim de yanımdaydi elimi tuttu, beraber bebeğimizin ilk ağlamasını duyduk beraber ilk temasımızı yaşadık fotomuzu çekindik 🥰 doktorumdan yana çok şanslıyım biraz da bünye meselesi sanırım çok kolay atlattım. hastanede saat başı ağrı kesici iğne vurdular serumuma ağrı kesici bastılar, hiç ağrım olmadı. İkinci gün daha hastanede kalktım duş aldım. Üçüncü gün evde ayaklanmıştım kendi işimi görüyordum, beşinci gün doktor kontrolünde bandajlarımı cıkardılar dikişler erimişti ve çocuk kucağımda hop oturup hop kalkıyordum ağrı sıfırdı. Gerçekten prensesler gibi bir doğumdu çok şükür 🤲🏼