Aaaysee Deletedmom_85 ayy bu neeeeğğ 🤤 hazır gibi duruyor aşkım kesin tarif istiyoruuum,afiyet şifa olsun 💜
Deletedmom_85 Aaaysee sanki yapacak birde tarif istiyor hahahs 🤣 E adı üstünde pastane poğaçası bebitom😬
Aaaysee Deletedmom_85 yapcam tabii len xhdjdjs ramazan da sahur için yaparım insaAllah,güzel olmazsa sen bittin 👻😂
Aaaysee Deletedmom_85 margarin var bunda kanka onun yerine tereyağı olur mu acaba ben margarin kullanmıyorum
Syma_07 Deletedmom_110 benim biraz karışık dünden nohut pilav var kanat kizartcam az biseyde misafirlerim vardı corekotlu kurabiye dereotlu poğaça gözleme de var ne yerse artık eşim 😂
mekselinaa Deletedmom_110 dünden kalan yemeğim var tantuni soğan söğüş turşu ayran canım poğaça çekti yaptım ben onu yerim galiba midem bulandığı için hiçbirşey yiyemiyorum açıım resmen 😂🙄❤
Deletedmom_85 Aaaysee bizim yağ koydum ben 😬 sen neden koymuyosun zararlı diye mi bir kereden Bir şey olmaz ölmezsin Ayşo jskk
Aaaysee Deletedmom_85 jdjdjdkd no hayatta olmaz aşko hiç kullanmadım bu zamana kadar anam da kullanmazdı hiç bi poğaça için yılların geleneğini bozamam 😂
mekselinaa Deletedmom_85 inşallah Allah razı olsun canım yolun trabzona düşerse bende her zaman beklerim 😘❤
yagizegemom Deletedmom_110 pilav hariç geriye kalanlar bende de var🤌🏻🫶🏻 karnabahar kızartmasını daha çok seviyorum ama türlü beceremiyorum ya🥲
Tugbakk Deletedmom_110 Analı kızlı çorba Biber dolması, yoğurt Salata Gariii bıktım her akşam ne pişirsem diye düşünmekten 🥺