Deletedmom_110 Günün menü postu benden olsun bugün 🌸 @kahvesever__ Evet hanımlar neler yapıyorsunuz bugün akşama hadi herkes yazsın fikir olsun birbirimize🥗🍝🌮🍜🌭🍠🍜🍳👩🍳 Benim menüde Tavuklu şehriye çorbası Beşamel soslu kıymalı Karnıbahar Pirinç pilavı Salata 🥗 var Sütlü tatlı yapmayı düşünüyorum ama karar veremedim henüz.
kimsiniz Deletedmom_110 aman hicbirsey yapmaya halim yok totomu kaldiramiyorum sadece canim sutlac istiyor belki kalkip onu yaparim
Alimenur Deletedmom_110 eşim yoğurtlu makarna istedi onu yapcam akşama çaya arkadaşlarımıza gitcez orda da hazırlık olunca çok doyurmıycaz karnımızı bugün yırttık
Busel Deletedmom_110 akşama arkadaşlar gelecek Yoğurtlu patates salatası Sodalı çıtır börek Belki haşhaşlı çörek yapicam Arkadaşımda tiramisu yaptı Islak brownie kurabiye yaptı
kimsiniz Deletedmom_110 2 haftadir disardan yiyoruz😂 midem copluge dondu artik ama valla halim yok gecen hafta pazar tasindik 38 haftalik hamileyim vs vs yani😂
TugSozTan Mantı yiycez akşama 😂 anne evinde üç çeşit yemek yapar yerdik eşimin hiç öyle bir alışkanlığı yok o yüzden ya tek ya çift çeşit oluyor 😂
kahvesever__ Deletedmom_110 valla aşkım yeni eve geldim et çıkardım et şiş yapacam yanınada ne yaparsam artık bilmiyorum pilav makarna çorba istemiyorum değişik bir şey olabilir
2022bebeki Deletedmom_110 Mantar soslu Pirzola , patates püresi, buharda brokoli, havuç, Brüksel lahanası 🐣
Sacmalama_engiinn Deletedmom_110 bende kocamla kavgalıyım o gelmeden bişeyler yicem o aç kalsın şfďfsgsg
Deletedmom_85 Eşim 1 saate işe gidip gelcem dedi bende poğaça yaptım kahvaltılık hazırlarım dedim. Sabah kahvaltı yapmamıştık, 1 saat oldu 3 saat bu gidişle akşam yemeğinde poğaça var ksjdjf😬 Nefis oldu isteyen olursa atarım tarif 😬
Aaaysee Deletedmom_85 ayy bu neeeeğğ 🤤 hazır gibi duruyor aşkım kesin tarif istiyoruuum,afiyet şifa olsun 💜
nur34_ Deletedmom_110 ben genellikle hafta sonlari yemek yapmiyorum bugun aksam esim arkadaslariyla mangal partisj yapcakmis bnde atistirmalik bulurum😁