cahillesohbetikestim Esraliiii çok şükür baya toparladım kendimi ablam 🥳 oğluşumda daha iyi emmeye daha çok odaklandı bugün 🧿
cahillesohbetikestim Deletedmom_85 çok teşekkür ederim balım 🥳 Rabbim tez zamanda sanada nasip etsin inşallah ❤
cahillesohbetikestim Aaaysee Amin canım inşallah. Darısı başına kazasız belasız gelsin gelinim inşallah 🥳 Alp oğlanın doğumu baya yıpratmıştı beni kuzum bu sefer ne olursa olsun dayanman gerekiyor Şeyma artık bir değil iki evladın var. Diye diye odaklandım hep 🥰
cahillesohbetikestim mylittlebabym ilkinde bende öyleydim yavrum acemilik oluyor tabi ama sen çok güçlü bir annesin merak etme hepsi geçecek ve Ova kuşumla musmutlu olacaksınız hep 🥰
cahillesohbetikestim Armess_loya çok teşekkür ederim semramm 🥳 darısı başına inşallah en kısa zamanda 🥳🥰
cahillesohbetikestim -_Esra_- çok teşekkür ederim gönlü güzel esram ben senin hakkını nasıl öderim bilmiyorum 🥰🥺
cahillesohbetikestim Esraliiii en son 10 gün önce ölçülmüştü abla 2650 demişti o zaman doktor 3100 doğdu çok şükür 🤭