biryazgecesii cahillesohbetikestim sonda-kum torbası-ilk kalkış acısı mı yoksa normal doğum için çekilen sancı mı hangisine karar versem bilemiyorum sezeryan mı normal doğum mu ikilemi rüyalarıma giriyor 🥴
minikkurabiyelerinannesi biryazgecesii akışına bırakın ama tavsiyem normal doğum 🥹 2 sezaryen yaptım ben zor olduğundan değil ama neden durup dururken ameliyat olasınız 😇♥️
cahillesohbetikestim biryazgecesii bebişler nasıl geleceklerine kendileri karar veriyor canım hiç takılma bunlara akışına bırak 🤭
minikkurabiyelerinannesi cahillesohbetikestim Ahhh canım benim sağlıkla büyütün çok güzel bi doğum olmuş maşallah.. Muhammet Alparslanımız abi oldu 🥹💙 dün haberini aldım çok dua ettim aklım hep sendeydi 💙
cahillesohbetikestim minikkurabiyelerinannesi Allah razı olsun kuzum benim çok şükür kavuştuk minik kardeşimize 🤭
biryazgecesii minikkurabiyelerinannesi normal doğumda çok dikiş olunca o da ameliyattan farksız oluyor 🥴🥴
minikkurabiyelerinannesi biryazgecesii mutlaka öyledir ama sezaryen sonradan çok çektiriyor en ufak bir üşütme vs yani çevremde çok dikişli normal doğum yapam da var en en en geç taş çatlasın 1 seneye normale dönüyor ki bu kadar uzun da sürmez halam makata kadar dikiş aldı 3 ay sonra tamamen iyiydim dedi. Sezaryen 2 sene 3 sene 5 sene 10 sene maalesef hep bir sorun.. mecbur kalmadıkça tavsiye etmem ☺️🤍 bunu 2 ameliyatım da rahat geçtiği halde söylüyorum karar sizin elbet ama fikir verecek olursam normal öneririm ♥️ rabbim sağ Salim ağrısız dikişsiz rahat bir doğum nasip etsin 🤲🏻♥️
biryazgecesii minikkurabiyelerinannesi çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için Allah hepimize hayırlı sağlıklı rahat doğum nasip etsin😍
Kmelike1408 cahillesohbetikestim bu hikaye beni cok rahatlatti benimde 14 aylik kizim var ve 4 aylik hamileyim sezeryan ile. Doğum yapiyorum icim birazda olsa rahatladi Rabbim. Anali babali buyutsunn
buusur Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah💕 darısı bizlere normal doğum korkum var ve kesinlikle sezaryen istiyorum kendim çok sezaryen ameliyatına girdim kesin kararlıyım inşallah böyle pozitif bir doğum geçiririm🌸
cahillesohbetikestim Esraliiii en son 10 gün önce ölçülmüştü abla 2650 demişti o zaman doktor 3100 doğdu çok şükür 🤭
myangelson cahillesohbetikestim maşallah canım benim ne kadar güzel bir doğum gecirmissin rabbim bir an önce toparlanmayi nasip etsin 🤲🏻 zor olan kısım geçti artık herşey daha kolay olacak 🤍 rabbim saglicakla büyütmeyi nasip etsin maşallah size 🥰🥰🥰
cahillesohbetikestim myangelson Amin canım inşallah Rabbim sanada nasip etsin inşallah dualarım seninleydi güzel haberlerini bekliyorum 🤭🥰
butterfly35 cahillesohbetikestim gözünüz aydın maşaAllah 😍 Rabbime hayırlı kul, vatana hayırlı millet, size hayırlı evlat olsun oğullarınız. Sağlıkları daim olsun küçük biraderlerin 💙