Tbayram SaHil_Hayat Bunu çok beğenmiştim ama yorumlardan yanlış hatırlamıyorsam paça boyuyla ilgili sorun olduğu yazıyordu sizin ki nasıl geldi?
Tbayram 2prensesannesiiii 18 gün sonra tahmini doğumum loğusa takımım kısa kollu sabahlığı uzun kollu, diğer takım da uzun kollu ama ikisi de çok kalın şeyler değil yeterli olucak bence hastane odası sıcak oluyor.
Gizzgzz 2prensesannesiiii uzun kol gömlek tipi önü düğmeli sonradan da kullanacağım bişey aldım pentiden lohusa takımı dantelli falan benlik bişey değil çünkü
SaHil_Hayat Seymaseser canım bende orda ki hamilelerin yorumlarına bakarak aldım normal geldi sen bilirsin
meva_asil_moms 2prensesannesiiii 1 tanr uzun kol Birtane de kısa kollu önden düğmeli pijama takımı aldım terlik olacakta sonradan da kullanabilmek için cross lardan aldım
Bebekdelisi 2prensesannesiiii canım ben 1 mayısta doğum yaptım kısa aldıgım halde cok terledım ya hastane asırı sıcaktı
SaHil_Hayat 2prensesannesiiii aldım canım kumaşı ince 1.70 boyundayım 70 kiloyum 7 aylık hamileyim l aldım üstü bol oldu doğuma kadar giyerim
Zhrabtl @SaHil_Hayat tamam teşekkür ederim canım bende aldım inşallah mal olarak güzeldir duruşu çok zarif
Ledeyna21 minikoglumuz sipariş ekran resmini yada pijamanın tam adını modeliyle beraber yazabilirmisiniz rica etsem çıkmıyor başka türlü