Nurdan2021 https://mutluresim.com/image/a924b4e7-76e6-4556-b3d2-811c86d0e5b0.WqVGC Ben ince ama uzun kollu aldım bir tane de sabahlıklı aldım ameliyathaneden çıkınca üşüyor insan diye ama ince almak daha iyi oluyor hırka vs giyeriz üşürsek
minikoglumuz Merviiiss yok canım terlik dahil değil fiyata terliğini de penti flora terlik yazarsanız çıkar
Selmanur10 2prensesannesiiii Benim de mayıs sonu haziran başı gibi bizim buralar çok sıcak oluyor Batman da yapacağım ben 2 kısa kollu aldım bir de askılı gecelik ama hırka tarzı birsey arıyorum bulamadım terleyip soğurum diye
karansmomm SaHil_Hayat Canım doğumum mayıs ayında olacak. Bu takımın kumaşı nasıl ince mi mayıs ayında giyilir mi
Aynenkanka 2prensesannesiiii benimkiler askılı, üstü sabahlıklı takım uzun kollu. Bir takım da kısa kollu alayım diyorum ama doğum şeklim belli değil daha. Elbise tarzı gecelik de alabilirim pijama da o yüzden sona bıraktım
Eceaysezdmrr 2prensesannesiiii ilk doğumdan dantelli penye vardı uzun kolu onu koydum ama resım ıcın sadece diğer 2 pijamam kısa kollu sıcak olur hastane bence. Bn kısa koydum 2 gece kalacaz
mercimekkoftesi1 Nisan sonunda doğum yapcam kısmet olursa, hastane aşırı sıcak olduğu için şortlu penye takım tercih ettim bende 😄 ilk doğumumda çok sıcak basmıştı rahatsız olmuştım
beyzaaak 2prensesannesiiii bir tane uzun kollu bir tane kısa kollu pijama takımı aldım. Bir tane de fotoğraf çekimine uyacak lohusa elbisesi aldım
Opecert Benimde mayıs da bir önden düğmeli modal kumaş uzun kollu bir de pamuklu kısa kollu aldım önden düğmeli ikiside
elvinimmm 2prensesannesiiii wakikiden 2 takim onden dugmeli yarim kollu takim aldim ustume hirka giycem uzun kollu alsaydim yaza dönüyoruz yazin giyemicem onları bosa gidecekti