sonnenschein 2prensesannesiiii gecelik aldım kısa kollu ama uzun kollu hırkası var, diğer aldığım takım da alt üst pijama o uzun kollu ama ince penyesi
Ledeyna21 minikoglumuz sipariş ekran resmini yada pijamanın tam adını modeliyle beraber yazabilirmisiniz rica etsem çıkmıyor başka türlü
Crescent96 Valla hastane o kadar sıcak ki eltim şubat ayında doğum yaptı aynı hastanede o yuzden kısa kollu aldım bir pijama birde gecelik
guzelanne01_ Crescent96 canım uzunda al bende ocakta doğurdum ama dondum titredim eltinizde bu olmamıştır belki ama bir takımda uzun kollu yada gecelik üstü ceketten al
guzelanne01_ 2prensesannesiiii canım sana önerim kesinlikle önü düğmeli al ve 1 takım yarım kollu al çeketli olandan 1 takımda uzun kollu al Önü kesin düğmeli olsun
karansmomm SaHil_Hayat Canım doğumum mayıs ayında olacak. Bu takımın kumaşı nasıl ince mi mayıs ayında giyilir mi
busenaz68 2prensesannesiiii kısa kollu penye tarzı lohusa takımı aldım hastaneler sıcak oluyor zaten ve doğum sonrası terleme çok oluyor diye duymustum
minikoglumuz Merviiiss link vermek yasak diye biliyorum:) ama trentyoldan pentiye girerseniz orada çıkacaktır bir alana ikinci bedava kampanya vardı
Ferahkabay 2prensesannesiiii ben siyah önü düğmeli aldım oğlumda kalan lohusa takımım var bi tane de yedek almıştım 3 etti yeter galiba normal doğum benimki ama ekstra pijama altı alabilirim
Liliales 2prensesannesiiii ben bir uzun kollu gecelik bir kısa kollu gecelik bir de kısa kollu pijama takımı aldım ama uzun kollu geceliği kestiririm kolunu belki son zamanda havanın sıcaklığına bağlı olarak
SaHil_Hayat Zhrabtl GİONA PUDRA BİYELİ PİJAMA TAKIMI ❤️Bende yorumlar daki hamişlerden cesaretlenip aldım ❤️