- Düzenlendi
Kızlar 33. Haftanın içindeyim dağıtmalık çikolata yaptırmak istiyorum instagramda çok sayfa var hangisi güzel bilemiyorum memnun kaldığınız yerler varsa resim olarakta atar mısınız fikir olsun bana😊
Kızlar 33. Haftanın içindeyim dağıtmalık çikolata yaptırmak istiyorum instagramda çok sayfa var hangisi güzel bilemiyorum memnun kaldığınız yerler varsa resim olarakta atar mısınız fikir olsun bana😊
yagmur50 ben yapıyorum canım ama böyle çok süslü birsey olmasın dersen kendin yapman daha karlı olur senin için beğendiğin çikolatadan yarım.kg alsan 40-50 tane oluyor etiketciden de kendi istediğin gibi bir etiket çıkartıp üstüne yapıştırırım evde sunumluklarindna birine koyabilirsin ama yok kutusu olsun daha süslü olsun dersen @renklihobidukkani.55 instg hesabından beğendiğin modeli gönderirsen yardımcı olabilirim🥰
61lazkizi61 evet metal kutulu istiyorum ve hazır olsun istiyorum ben yapamam 🤢 bakayım dediğiniz sayfaya
Bebekçikolatası.ist var İnstagramda ben ona yaptırdım daha gelmedi geldiğinde görücem bende nasıl olduğunu
yagmur50 İnstagram da çikolata atölyesinden yaptırdım, tadından korkuyordum ama çok lezzetliydi beğendim ben hızlı kargo oldu birde. Fiyatları da uygun ben 100 adeti 195 Tl ye yaptırdım tavsiye ederim 🌸
https://www.instagram.com/p/Cp4c7hYqMbH/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Tasarim__perisi neden yaptırıyorum ben de Magnet çikolata kapı süsü gerçekten hem ilgililer hem de ürünleri çok güzel dökmeye başlayınca ilerleyince vs görsel atıp onay alıyorlar
İnstagramda vintagemacrome den yaptırdım ben. Bakabilirsin istersen
Sevgiarslan fiyatıda iyimiş evet bende 100 adet düşünüyorum bi annemiz daha yazmış o sayfayı bakayım bende
HilalErsan bakayım canım teşekkür ederim
yagmur50 ben cikolatadeposuundan yaptircam baska bir akrabam yaptırdı cok guzel ve cok uygun
yagmur50 Bi arkadaşım için trendyoldan yaptırdı baya güzel bende oradan yaptıracağım nedense instgram da her sayfaya guvenilmiyo ama.diger türlü trandyolda iadesi değişimi hersey mevcut hak iddia edilebiliyor