3kuzuAnnesiyim Gulsum85 Rabbim hayırlı saliha evlat etsın. Cennetın kapısını actırsın bıze onların yüzü hürmetine. Sagol canım Amin amA banada 19+5 te kiz dediler.
Gulsum85 3kuzuAnnesiyim cennete buluşuruz seninle o zaman .. bı güzel teyzesi kızım bı guzel Allah’ıma sonsuz şükürler olsun. Eli ayağı düzgün sağlık ya takmıyorum oğlan değil diye. . Yarın büyüyence bı arkadaşım daha olur.
3kuzuAnnesiyim Gulsum85 Masallah :) Allah her daim saglık sıhhat versın. Bende gorunce dedim en güzel kızım bu olucak cok güzel geldi gözüme:) benimkinin böbrek genişlemesi varmış dua et doguma kadar gecsin:/
Gulsum85 3kuzuAnnesiyim rabbim şifasını versin Allah’ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Mire bettyx evet işte çok içime sinmiyor bakalım artık tekrar düşüncez 🥰 ismiyle gelir evladımız inşallah
Pmk3 Tsanne 24 Aralık son regl tarihim .. 12+2 Şuan 08.08.1994 merak ediyorum 8 gün var daha kontrole 🥳
Pmk3 _crazyangel 24 Aralık son regl tarihim .. 12+2 Şuan 08.08.1994 merak ediyorum 8 gün var daha kontrole 🥳
Fik Canan_ ay kuzu ya kaynanam ile görümcem tutturdu öğrenme 😅 zarfa yazsın doktor hafta sonu tüm aile toplanalım süpriz yapalım görümcem ben balon flan alırım dedi 😅 dayanabilir miyim ki bilemedim 😅🥴
Canan_ Fik yaaa cok sevindimm 🥰 ilk cocugun mu ? Benim bi kizim var 🥰 bugn kontrolum vardi, ama ben rahatsiz oldugum icn hem ben hem de bebek kilo kaybi yasamisiz daha cok onunla ilgilendi cinsiyeti iki hafta sonra soyliycekmis ama bende kiz hissediyorum 🥰
Antalya0772 Gulsum85 bana da dua edin erkek evladım olsun. Yusuf süresi okuyun bu arada :) sağlıkla sıhhatle kolaylıkla Allah nasip etsin
Gulsum85 Antalya0772 inşallah rabbim gönlüne göre versin sanada erkek çocuk tadıni tattirsin. Kim ne istiyorsa şu mübarek ayda rabbim onu nasip etsin inşallah. Bende erkek çocuk istiyorum, dün 21 haftalık olduk doktor kız dedi. Ben umudumu yitirmeden Rabbimden isteyecem herşey onun ol demisyle olur. Maç 90 dakka ;)