Tinkiminki6 Miray1804 maşallah hepimiz erkek doğuracak ağustosta rabbim hepimizin bebisini korusun onları bizlere bağışlasın 🙂🥰🐣
_crazyangel 3kuzuAnnesiyim allahtan ümit kesilmez şu mübarek günlerin hatrı yüzü suyu hürmetine rabbim sana erkek evlat nasip etsin inşallah önce sağlıklı hayırlı olsun rabbim kümsenin duasını boş çevirmesin
Kkkkkkkkkmmmmmmm Edaucann methaba kan testiyle nasık öğreniliyor bize de bilgi verir misinşz. Ücret karşılığı mı
Gulsum85 3kuzuAnnesiyim bana 15 haftalık iken kıza benziyor dedi devlet hastanesinde , ama kesin diyemem dedi. Bu hafta özele gideceğim 20 haftalık olduk bizde , nasip bakalım kizmi erkekmi hakkımda ne hayirliysa o olsun .
3kuzuAnnesiyim Gulsum85 Rabbim hayırlısını ve gönlünzdekini nasip etsın bana sadece bı kere detaylıda kız dedıler oda yuzu koyundu ve saklıodu kndını haftası buyuk oldugu için tersi olsa zaten gorunurdum dıorum
Pmk3 _crazyangel 24 Aralık son regl tarihim .. 12+2 Şuan 08.08.1994 merak ediyorum 8 gün var daha kontrole 🥳
Mire bettyx maşallah çok güzel isimler ben de henüz karar veremedim lina ada düşünüyorum ama aşırı içime sinmiyor bakalım karar vericez artık
ZehraTurkdonmez Fik Balonlar aldım cinsiyet balonu baby yazan kutulardan aldım hem odasında hem de hastane odasında kullanırım diye kuzenim öğrendi bir tek bütün ailemi çağırdım süpriz oldu hepimize oğluşumuz geliyor hayırlısıyla dua edin bize 🥰💙
Mire bettyx evet işte çok içime sinmiyor bakalım artık tekrar düşüncez 🥰 ismiyle gelir evladımız inşallah
Canan_ Fik ay benim de yarin kontroluuum vaaar 🙈 meraktan catliyorummm, kontrolden sonra cevap yazarsin. Bende tabiki 🥰
Gulsum85 3kuzuAnnesiyim doktora gittim bugün kızım olacak . 21 hafta olmuş. İnşallah senin oğlun olur.. ısrarla sordum kesinmi diye kesin diyemem dedi . Özel doktorda
3kuzuAnnesiyim Gulsum85 Rabbim hayırlı saliha evlat etsın. Cennetın kapısını actırsın bıze onların yüzü hürmetine. Sagol canım Amin amA banada 19+5 te kiz dediler.