Gulsum85 Antalya0772 inşallah rabbim gönlüne göre versin sanada erkek çocuk tadıni tattirsin. Kim ne istiyorsa şu mübarek ayda rabbim onu nasip etsin inşallah. Bende erkek çocuk istiyorum, dün 21 haftalık olduk doktor kız dedi. Ben umudumu yitirmeden Rabbimden isteyecem herşey onun ol demisyle olur. Maç 90 dakka ;)
Canan_ Fik yaaa cok sevindimm 🥰 ilk cocugun mu ? Benim bi kizim var 🥰 bugn kontrolum vardi, ama ben rahatsiz oldugum icn hem ben hem de bebek kilo kaybi yasamisiz daha cok onunla ilgilendi cinsiyeti iki hafta sonra soyliycekmis ama bende kiz hissediyorum 🥰
Fik Canan_ ilk çocuk ☺️ sağlığınıza kavuşursunuz inşallah 😍 sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu bende erkek hissediyordum kız çıktı 🤭
Fik ayse12348 bende bu gün öğrendim kız 🤭bir arkadaşım da doğum yaptı oda kızdı eltisi de hamile oda kız 😅
Canan_ Fik bende kizimda oyle hissediyordum kiz cikti 😂🥰 smdi baslarda erkek hissediyordum ama smdi eminim ki kiz doktor soylemesede 🙈 saglkla gelsinler insaAllah🥰❤️
Seyma_erkan27 Yılın yarısı erkek yarısı kız bence 😅😅 şuan çevrem de kaç kişi hamileyse bende dahil kız bekliyoruz🌺❤️😅
Fik Asel-61 oy maşallah sağlıkla gelsin bir prenses vardı sıra paşa da 🥰 bende öğrendim kızım olacakmış 💗🥰
EDAnisa2016 Fik bu uygulama göre 15 Eylül ama sezaryen olacak ilk çocuğuyum sezaryen 15 gün erken alıyorlar ya ağustos sonu gbi inşallah
Antalya0772 Gulsum85 biri 7 kere okuyun dedi biri de her gün okuyun dedi doğrusu ben fırsatım oldukça okuyabiliyorum çalıştığım için. :) Siz okuyabilirseniz her gün okuyun yada 7 kere