Gulsum85 3kuzuAnnesiyim bende senin gibi bir oğlum olmasını çok istiyorum. Rabbim sana da banada hayırlı eli ayağı düzgün birer erkek çocuk nasip etsin inşallah
Mire bettyx ayy aynıyız sanki böyle aynı gün doğuracağım birilerini görünce akrabamı görmüş gibi oluyorum aynı anda aynı durumları yaşıyoruz ya samimi hissediyorum 😅☺️
Neris_poyraz AAmine1823 amin çok teşekkür ederim ❤️ Rabbim hepimizin bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰
Aksoyasl Valla etrafımdan duyduğum herkes kız, sonra öğrendim ki benimki de kız. Bu sene bence tam bir kız senesi 😂
Mire bettyx maşallah çok güzel isimler ben de henüz karar veremedim lina ada düşünüyorum ama aşırı içime sinmiyor bakalım karar vericez artık
Tinkiminki6 Miray1804 maşallah hepimiz erkek doğuracak ağustosta rabbim hepimizin bebisini korusun onları bizlere bağışlasın 🙂🥰🐣
Fik Canan_ kız dayanamadım erkene çektim 21 inde gideceğim 😀 hem 16 haftalık oluyoruz tama iyi bir doktora da buldum devlette heyecanlıyımmm
Canan_ Fik ay benim de yarin kontroluuum vaaar 🙈 meraktan catliyorummm, kontrolden sonra cevap yazarsin. Bende tabiki 🥰
123456789bahar AAmine1823 4 gün önce gittiğimde yüzde yüz kız dedi benimde bakalıö değişirmi bilmem ama 😊 rabbim hayırlsını nasipe etsin
3kuzuAnnesiyim Gulsum85 Amin canım ınsallah Allah bizede tattırır:) ben öğrendım gercı benım ki bir umut senın ki ka haftalık
Antalya0772 Gulsum85 bana da dua edin erkek evladım olsun. Yusuf süresi okuyun bu arada :) sağlıkla sıhhatle kolaylıkla Allah nasip etsin
Gulsum85 3kuzuAnnesiyim bana 15 haftalık iken kıza benziyor dedi devlet hastanesinde , ama kesin diyemem dedi. Bu hafta özele gideceğim 20 haftalık olduk bizde , nasip bakalım kizmi erkekmi hakkımda ne hayirliysa o olsun .
Gulsum85 3kuzuAnnesiyim doktora gittim bugün kızım olacak . 21 hafta olmuş. İnşallah senin oğlun olur.. ısrarla sordum kesinmi diye kesin diyemem dedi . Özel doktorda