Antalya0772 3kuzuAnnesiyim erkek çocuk mu istiyorsunuz bende isteyenlerdenim siz bana dua edin ben de size dua edeyim.. birbirine edilen dua geri çevrilmez :)
3kuzuAnnesiyim Antalya0772 evet canım Rabbime syan ıstegım ana 3. De kuzmış. Insallah Allah ıkımızın gönlündekini de karnımızda ki eder nasibimiz olur. Senın kac cocugun var:)
Alparslanmom_ Antalya0772 12 sorduk erken dedı doktorumuz 2 hafta snra yada haftaya gıdıcem sorucam cok merk ediyorum 😍
Antalya0772 3kuzuAnnesiyim ben 2. Çocuğum birinci kız ama hayalim bir kızım bir oğlum olması size dua edeceğim Allah’ımin izni ile :)
_crazyangel 3kuzuAnnesiyim allahtan ümit kesilmez şu mübarek günlerin hatrı yüzü suyu hürmetine rabbim sana erkek evlat nasip etsin inşallah önce sağlıklı hayırlı olsun rabbim kümsenin duasını boş çevirmesin
Antalya0772 Alparslanmom_ devlet hastanesi söylemiyor gibi geldi bana benim aslında belli olur gibi büyüktü ama söylemedi
3kuzuAnnesiyim Antalya0772 benım tek hayalim bir erkk evlat buyutmek gercekten gerck bır sevgı ve askla benı sevdıgıne ınandıgım:/ sagol Allah razı olsun sendende eden herkestende cok kişi etti burda sagolsunlar:)
AAmine1823 kadertugrul7 aynen benim de 5 aralık son adet tarihim. Benim de bi tane oğlum var bizimkini de yine erkeğe benzetti aynı sizin gibi 😁 hayırlısı olsun artık sağlıklı olsunlarda
Antalya0772 3kuzuAnnesiyim teşekkür ederim bende dua beklerim. Sağlıklı sıhhatli slaih bir erkek evlat nasip etsin isteyen herkese hayırla kolaylıkla
FcsjM 3kuzuAnnesiyim benimde 2 kızım var 3.hamileyim benim erkek demiştiniz ultrason resmime netlesince yazicam size Rabbim hakkimizda hayırlısi hangisi ise onu nasip etsin 🤲
Mire bettyx ayy aynıyız sanki böyle aynı gün doğuracağım birilerini görünce akrabamı görmüş gibi oluyorum aynı anda aynı durumları yaşıyoruz ya samimi hissediyorum 😅☺️
kevserky Denizezell evet canım. Bir de doktor ultrasonla baktığında hep sol tarafıma doğru tutuyordu. Oradan anladım canım