Canan_ Fik insani meraktan catlatıyorlar resmen 🙈 öğrendiğinde beni bulursan yaz, bende haber vericem 🥰
Fik Canan_ kız dayanamadım erkene çektim 21 inde gideceğim 😀 hem 16 haftalık oluyoruz tama iyi bir doktora da buldum devlette heyecanlıyımmm
denizaleyna Fik kız senesinde oğlum oldu bu sene erkek senesiyse şayet bu sefer de kızım olur inşallah 😅 rüyamda kızımı emzirdiğimi gördüm böyle rüyasında görüpte çıkan oldu mu aranızda 🤔🤗
Pmk3 Busranur67 bende 24 aralık ne zaman gideceksin kontrole bn 28 inde gidicem bnden önce gidersen yazarmısın 🥰
Happymomleyla bulmusnesrin20 ben öğrenemedim hala ya kordon bağı önündemiymiş neymiş pozistondan göremedim dedi ama kız gibi tahmin ediyorum dedi 😅
Nurcihannan Fik 14+2 de öğrendim devlet söylemedi bakmadı bile cinsiyete bende dayanamadım özele gittim yüzde 99 kız dedi haftaya gel bida bakalım ben pipi göremedim dedi 😅
AAmine1823 123456789bahar 12 haftalıkken gittiğimde erkeğe benzetmişti. Çıkıntı gördüğü için %60 erkek dedi ama tam kesinleşmedi. Sizin belli mi
123456789bahar AAmine1823 4 gün önce gittiğimde yüzde yüz kız dedi benimde bakalıö değişirmi bilmem ama 😊 rabbim hayırlsını nasipe etsin
Neris_poyraz AAmine1823 amin çok teşekkür ederim ❤️ Rabbim hepimizin bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰
Edaucann Aralıkta hamile kaldım ama daha cinsiyetimiz belli değil kan test sonucundan öğrenicem bu hafta inşallah 🙏🏻
Kkkkkkkkkmmmmmmm Edaucann methaba kan testiyle nasık öğreniliyor bize de bilgi verir misinşz. Ücret karşılığı mı
Happymomleyla _crazyangel ya kordon bağı denk gelmiş göremiyorum dedi pozisyondan ötürü ama kız gibi duruyor dedi 😅🧿
kadertugrul7 AAmine1823 bende aralikta kaldim son adet tarihim 11 aralik bir oğlum var bu miniside biraz erkege bezenttim dedi doktor ama emin değilim dedi merakla bekliyorum
AAmine1823 kadertugrul7 aynen benim de 5 aralık son adet tarihim. Benim de bi tane oğlum var bizimkini de yine erkeğe benzetti aynı sizin gibi 😁 hayırlısı olsun artık sağlıklı olsunlarda
1234567890asd Fik tüm kuzenlerim erkek doğurdu bi Tek bende kız olması dışında sıkıntı yok resmen erkek günü olacak 🤣