Ulkum-35 Gulsum85 sonra değişiyo banada 2 kere gidişat kız gibi dedi ama en son kontrolümde oğluşum olduğunu öğrendim bakalım 10 gün sonra nolacak 😂
123456789bahar Ulkum-35 kaç haftalıkken dendi kız sonra kaç haftalıkken öğrendin erkek olduğunu canım
Gulsum85 Ulkum-35 inşallah rabbim nasip eder. Oğlum olursa yazarım size . Pazartesi Özel de randevum var . Bakalım rabbim hakkımda hayırlısını versin inşallah
Fik Bbbsr o da doğru 🤭 şuankileri öğrenmiş oluruz dedim bende cinsiyet öğrenemedim de çoğunluk hangisinde merak ettim 🤭
Fik Busranur67 yok kuzum devlete gidiyorum doktor bakmadı 14. Haftada 😀 erken dedi 1 ay sonra gel 🥴 başka doktora randevu aldım bende 31 ine 17. Haftada bakalım gösterirse ve doktor da söyler öğrenirim inşallah
Fik Sibelcym bu yıl hepimiz Eylül’de doğuracağız sanırım 🤭 TAHMİNİ DOĞUMLARI DA YAZIN EYLÜL ANNELERİ 🤭 Benim 5 Eylül 🥰
Ayseturgut _qonca 12 haftaya girdim doktorum kontrolümde gösterirse söylücek devlet hastaneleri geç söylüyor
bynmhnds Fik amin canım inşallah ama daha gelmedi küçük hanım doktor bir hafta daha bekleriz sonra sezaryen dedi
EDAnisa2016 Fik bu uygulama göre 15 Eylül ama sezaryen olacak ilk çocuğuyum sezaryen 15 gün erken alıyorlar ya ağustos sonu gbi inşallah