KubraErdumanArslan Ben Ekimde hamile kaldım erkek. Ama çevremde 4 kişi ortalama aynı zamanlar 2 kız 2 erkek
Fik busranati ay maşallah kız erken de öğrenmişsin 🤭🤭🤭 Allah sağlıkla kavuştursun inşallah bende 15+4 haftalığım 😀 tabi ilk sağlıklı olsunda merak ediyorum çok cinsiyetini
Fik ZehraTurkdonmez nasıl bişey hazırladınız ayyy bende diyorum eşime süpriz yapayım tek ben bileyim evdekilere süpriz olsun 🤭
ZehraTurkdonmez Fik Balonlar aldım cinsiyet balonu baby yazan kutulardan aldım hem odasında hem de hastane odasında kullanırım diye kuzenim öğrendi bir tek bütün ailemi çağırdım süpriz oldu hepimize oğluşumuz geliyor hayırlısıyla dua edin bize 🥰💙
Bbbsr Fik Daha ocak ve şubatta hamile kalanların cinsşyeti belli değildirki oyüzden anlayamayız bende şubatta hamile kaldım bakalım ne olcak
Fik Bbbsr o da doğru 🤭 şuankileri öğrenmiş oluruz dedim bende cinsiyet öğrenemedim de çoğunluk hangisinde merak ettim 🤭
Fik Gulden1912 maşallah kuzum benim Allah bağışlasın 🥰 sağlıkla kavuşun paşanıza 😍 sıra biz öğrenemeyenler darısı başımıza 🤭🫂
Fik Busranur67 yok kuzum devlete gidiyorum doktor bakmadı 14. Haftada 😀 erken dedi 1 ay sonra gel 🥴 başka doktora randevu aldım bende 31 ine 17. Haftada bakalım gösterirse ve doktor da söyler öğrenirim inşallah
Fik B_lgeee bakalım bende Aralık’ta hamile kaldım ama çoğu erkek çıktı 🤭 bakalım benimki be olacak 🤭 sağlıklı olsunda 💗
Annesininkuzusu06 Osultan evet benimde Ekim’de son adet tarihim kızım olacak Allah’ın izniyle 🙏♥️ sağlıklı olsun da