Turna44 Mire benimki 2 Eylül doğum isim ben “Amine Bera” düşünüyorum ama eşim çok istemiyor. Siz karar verdiniz i isme
bynmhnds Fik amin canım inşallah ama daha gelmedi küçük hanım doktor bir hafta daha bekleriz sonra sezaryen dedi
naz_ugur Benım de kasım kız herkes erkek dıye dıye benı erkege cektı sonra kız çıktı.Bence kız senesı etrafımda 10 gebe var dokuzu kız
Yasooliii naz_ugur aynı ben vallahi kasımda kaldım herkes erkek tipi var dedi doktor bile ilk erkek dedi kız çıktı 😀
Pmk3 Busranur67 bende 24 aralık ne zaman gideceksin kontrole bn 28 inde gidicem bnden önce gidersen yazarmısın 🥰
cicek52 Fik evet kesinlikle erkek bebek bariz farkla önde. Cevremdekiler dahil 8 kişi hamileyiz sadece 1 tanesi kız
bynmhnds Fik amin canım inşallah 🤲🏻 karnım sivri diye erkek diyorlar ama 22.haftadan sonra değişmez herhalde cinsiyet
Ayseturgut _qonca 12 haftaya girdim doktorum kontrolümde gösterirse söylücek devlet hastaneleri geç söylüyor
Fik Ayseturgut evet malesef 14 haftalık gittim çok erken dedi bakmadı bile 1 ay sonra gel dedi şuan 15+4 düm 17. Haftada başka doktora randevu aldım
Marlaaaaaaaaaaaaaa Son regl tarihim 14 Aralık. Fetal DNA testi yaptırdım haftaya belli olur yazarım. Sağlıkla gelsinler ❤️🙏