ggulsaahhhhhh Haftamdayım 9 kilo aldım 70 kiloyla hamile kalmıştım şuan 79um biraz fazla ne kadar dikkat etsemde almaya devam ediyorum doktorum kilonun doğumu zorlaştırıcağını söyledi ama kilom durmuyo yememeye dikkat etsemde
Mcze6141 ggulsaahhhhhh aynı haftadayiz olsun verirsin sonra hersey bebisler için sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🤲🤲😇
Nazarboncugu Ben en son 55 kiloydum 10 haftalık olduk mide bulantılarım devam ediyor sudan bile bulaniyor midem su da içemiyorum zorluyorum kendimi resmen haftaya ilk geçiş günlerinde kötü oluyorum mide bulantım şiddetleniyor ilaç da fayda etmiyor
Dilaraa23 Nazarboncugu benimde öyleydi 19 20 den sonra hafifledi ama 37. Haftamda hala prilam içiyorum, uyumadan önce 2 tane iç öyle uyu
Nazarboncugu Dilaraa23 doktor bulantı için hap verdi geceleri 2 tane sabahları da mide bulantım olduğu için 1 tanede sabah içiyorum mide bulantısı gerçekten çok kötü allah yardımcımız olsun
Nazarboncugu Dilaraa23 benim kullandığım ilaçta prilam içiyorum da kusmam devam ediyor eskisi kadar kalmadı tabi sabahları ve akşamları kusmam oluyor
efeninannesiii_ Canan_bgrck ahhaha sizin kilonuzun yanında çam uyarması gibi kalırız. 74 kiloyum 55 ile hamile kaldım 😂😂😂
cannkmrc Canan_bgrck ben 22 kilo aldım 1 haftalık lohusayım 9 kilo verdim çok ödem olmuştu heryerim geri kalanı nasıl vericem bilmiyorum
Nazarboncugu Kızlar bende hamile oldugumu öğrendiğim gunden beri idrar yollarında enfeksiyon varmış şimdi 10 haftalık olduk çok pis bi koku oluyor sizlerde de oluyor mu
Mcze6141 Nazarboncugu evet oluyo olmazmi cnm 24 hafta oldum hala enfeksiyon var ilaç verdi doktor hala geçmedi umarım sorun yaşamayız enfeksiyondan