hayalperest2310 Ayse_4421 kız dua et birden artma ben daha şoku atlatamadan 😂😂😂😂37 ye kadar on kilo almıştım sadece bir haftacık ya bir haftacık beş kilo birden alan ben nerden aldım hiçbir fikrim yok😂😂😂😂bende 60 la hamile kalmıştım
Ayse_4421 hayalperest2310 gercektenmi son zamanlarda öylemi oluyor Allah’ım 🤭🤣 ben gece kalkıp yemek yiyen insanım bu aralar ağzım hiç boş kalmıyor napicam ben 🤣
anneoluyorum- Canan_bgrck 51le hamile kaldım bir kilo verdim daha sonra 20. Haftalarda kilo almaya başladım 31+5 günlüğüz 59 kiloyum 🤗
Nazliiiii_ Vildanavcu aboo yalnızım sanıyodum hatta kendi kendime dedim bu kiloyla hamile mi kalınır diye ahdbsbsb
Opecert Minik1Civciv kaç oldun 76yla hamile kaldın da ? 😂ben dün 88i gördüm 2 hafta önce 86ydım ne ara aldım bilemedim 31 deyim😂
arzumucahit69 60 hamile kaldım 58 kg yum 18 hafta hamileyim. Hiçte kusmadım çok yedim yiyorum inşallah fazla çıkmam 😀
hayalperest2310 Ayse_4421 valla son zamanda oluyor mu bilemiycm ama bende oldu acaba tartı mı bozuktu ya o kadar imkansız 😂😂
Urazinanesi Canan_bgrck decavit yazdır doktoruna kullan bende çok zayıftım 20 kilo aldım onun sayesinde
Efnanefnan Canan_bgrck anasayfada solda resim yükle butonu var oraya giriyosun reim yükle cikiyo altta http ile başlayan link gibi varya onunkopyala yapiyosun