Papiiii sevval04 oyle oluyor canimm ya bende su an oyleyim zaten sadece kendin almiyorsun.Bebek kilosu sonra açniyon sivi rahim agirligi yag dokulari+gogusler siskinlik frlan derken 3.4u zaten senin degil)
Ayshe19 Canan_bgrck bende kilo verenlerdenim 50 kiloyla hamile kaldım şuan 48 kusmaktan ve bulantıdan ister istemez gidiyor inşallah normale döneriz 😩
Merveaty Canan_bgrck alırsın canım alırsın ben 43 le hamile kaldım şuan 34+4 haftalığız ve 21 kilo aldım sende alırsın inşallah şuan eski fotoğraflarıma bakıp me kadar zayıfmışım çirkinmişim diyorum 😀😀
irem1- Canan_bgrck güzel haber veriyim canım sana 40kiloda hamilelik başladı kusmalar yüzünden 38düşmüştüm şuan 5aylığız ve bi anda 11 kilo aldık alırsın üzülme bende çok kafama takıyordum ama doktorumuz şuan kızıyor kilo alış hızımıza:)
Rabia04_09 Canan_bgrck Ben 50 ile hamile kaldım 20. Haftadan sonra almaya başladım kilo. Şu an 29+4 haftalığız 9 kilo aldım toplam ne ara nasıl aldım bende anlamadım
54_ebrkyu Canan_bgrck 43 ile hamile kaldım ilk aylar çok kustım 4,5 aydan sonra kilo almaya başladım 35 haftalığım ve 62 kiloyum 🤦♀️
mekselinaa Canan_bgrck 60 kilo ile hamile kaldım şuan 55im bulantılardan falan bişey yiyemiyorum genellikle 8+5iz daha yolun başındayız
gokcen_parlak007 Canan_bgrck soruyu 2 3 kez okudum 100 kilo bi kadın olarak idrak etmem bir hayli zaman aldı 🤣🤦🏻♀️
gokcen_parlak007 Birerkekbirkizannesi 85 falan sanırım 🤣sayenizde bu kadar 40 kilo arasında kendimi yalnız hissetmedim