Brlgry amin insallah duygularim tamda boyle heycan korku hepsini yasiyorum 🙈cok degisik bi duygu ya
mucizembenimmm oldum yani olmaya calistim ben vajinusmus tedavisi gordum doktora cati muaynesi yaptiramadim canim cok yandi doktorda karari bana birakti
reinamm hem kilodan bide bu 4 kilo tam acidan almadan 4 kilo doktor dedi tam olcmuyorum bide bak diye gosterdi bide ben normal dogumu kaldiramicam cati muaynesi bile yaptiramadim 😣 canim acidi vajinusmus tedavisi gormustum
    @Sehererkull ben ikisinide yasadim inan sezeryan normal dogumdan daha kolay degiL emin oL 1 normal iki sezeryan oldum suan 6 haftalik hamileyim temmuz gibi yine sezeryan olcam ve korkuyorum :(( hele o sonda varya cok acı
      Seymakayaoglu o sondayi bende cok takiyorum kafama .s doktora sordum uyusturmadan once takiyolarmis 😣 nasil yapicam bilmiyorum keske normal yapabilsem iliskiye bile 1 yil sonunda anca girebildim bende cok isterim ama olmuo ☹️
        Edadeniz ayni gün ☺️ insallah sag saglim aliriz bebislerimizi kucagimiza 🤗
        Gulsunada canim spinal sezeryanda belden asagisini uyusturmak icin bildigim kadariyla epidural de normal dogumu sancisiz atlatmak icin yanilmiyosam googlede baktim ole yaziyor