Allah yardımcın olsun😇
9 kasim sezeryan gunu heycan tavan ☺️
Sehererkull 2 gün sonra bambaşka bir hayatın olucak çok ilginç ya darısı başımıza bir an önce gelsin diye sabırsızlanıyorum o gün ama artık bir heyecan korku olmuyorda değil Allah yardımcın olsun sağ Salim kavuşun inşallah 🤗😍
Gkgk tesekkur ederim amin ☺️
Brlgry amin insallah duygularim tamda boyle heycan korku hepsini yasiyorum 🙈cok degisik bi duygu ya
Sehererkull masallah.. bızımde 19 jasım sezeryan 38+5olacagızz inşaallh
Sehererkull çatı muayenesi oldun mu cnm
Sehererkull kilolu diye mi sezeryan dediler
fatma2344 insallah sag saglim kucagina alirsin ☺️
mucizembenimmm oldum yani olmaya calistim ben vajinusmus tedavisi gordum doktora cati muaynesi yaptiramadim canim cok yandi doktorda karari bana birakti
Sehererkull aminn inşaallh cnm
reinamm hem kilodan bide bu 4 kilo tam acidan almadan 4 kilo doktor dedi tam olcmuyorum bide bak diye gosterdi bide ben normal dogumu kaldiramicam cati muaynesi bile yaptiramadim 😣 canim acidi vajinusmus tedavisi gormustum
eymenabi aminnn insallah canim ☺️
Sehererkull siz bilirsiniz hayırlısı olsun
@Sehererkull ben ikisinide yasadim inan sezeryan normal dogumdan daha kolay degiL emin oL 1 normal iki sezeryan oldum suan 6 haftalik hamileyim temmuz gibi yine sezeryan olcam ve korkuyorum :(( hele o sonda varya cok acı
eymenabi amin cnm inşallah
Sehererkull bende inşallah 9 kasımda spinal olucam :)
Sehererkull hayrlısı olsun spinal anestezi içn bilgi verldi mi epidurellefarknı anlyamdm
reinamm tesekkur ederim ☺️
Seymakayaoglu o sondayi bende cok takiyorum kafama .s doktora sordum uyusturmadan once takiyolarmis 😣 nasil yapicam bilmiyorum keske normal yapabilsem iliskiye bile 1 yil sonunda anca girebildim bende cok isterim ama olmuo ☹️