Gulussss peki benzetmemi yaptı kesin konuşuyorlar mı 12 haftalıkken 🤗hayırlı olsun bu arada bebişiniz hayırlı evlat olsun inşallah 😍

Efsa_1 benc de bekleyin net bişey söyleyeceklerini düşünmüyorum baya küçük zaten özeller yeterli git diye iki hafta da bir gel diyenler bile var

Efsa_1 teşekkür ederiz teyzesi 🥰 %90 kız dedi zaten dediği de çıktı doktorumuzun 😊🥳 Darısı başına olsun sağlıkla doğsun büyüsün bebişin

Efsa_1 hemde devlette öğrendim ben sormadan doktor söyledi çok sasirmistim bence doktorla alakalı diğer cocuklarimda ozelede gittim 16 dan önce küçük deyip soylememisti

tubimom evet özel hastaneler öyle yapabiliyor o yüzden bekleyip öyle gitmek istiyorum 💗

Gulussss oh ne güzel bizde kız hissediyoruz ama bakalım sağlıklı olsun yeter ki 😍 Amin inşallah Allah razı olsun teyzemiz 😍💗

11melike özelde de her doktor söylemiyor bazen bence bebeğin gösterip göstermemesine bağlı doktorlardan ziyade 😍

Deniz123456789 özel hastaneler tekrardan çağırmak istedikleri için 🙄 bana da 12 haftamda gelmemi söyledi doktorum ama 13 +3 veya 4 gibi gitmeyi düşünüyorum göstermeme ihtimali olursa eğer 10 gün kontrol günü de var çünkü geç gitmem daha iyi olur gibi hissediyorum