Aasli-342874 12 haftamda gidersem eğer ikili taramada kesin öğrenir miyiz peki cinsiyetini ona göre 13 de gitmeyi beklemem açıkçasıı

Aasli-342874 12 haftamda gidersem eğer ikili taramada kesin öğrenir miyiz peki cinsiyetini ona göre 13 de gitmeyi beklemem açıkçasıı

tubimom bende bu yüzden açıkçası 12 de hemen gitmeyi düşünmedim çünkü özel hastanelerin muayene ücretleri dudak uçuklatıyor artık bu yüzden beklemeyi düşünüyordum

Gulussss peki benzetmemi yaptı kesin konuşuyorlar mı 12 haftalıkken 🤗hayırlı olsun bu arada bebişiniz hayırlı evlat olsun inşallah 😍

Efsa_1 benc de bekleyin net bişey söyleyeceklerini düşünmüyorum baya küçük zaten özeller yeterli git diye iki hafta da bir gel diyenler bile var

Efsa_1 teşekkür ederiz teyzesi 🥰 %90 kız dedi zaten dediği de çıktı doktorumuzun 😊🥳 Darısı başına olsun sağlıkla doğsun büyüsün bebişin

Efsa_1 hemde devlette öğrendim ben sormadan doktor söyledi çok sasirmistim bence doktorla alakalı diğer cocuklarimda ozelede gittim 16 dan önce küçük deyip soylememisti

tubimom evet özel hastaneler öyle yapabiliyor o yüzden bekleyip öyle gitmek istiyorum 💗

Gulussss oh ne güzel bizde kız hissediyoruz ama bakalım sağlıklı olsun yeter ki 😍 Amin inşallah Allah razı olsun teyzemiz 😍💗

11melike özelde de her doktor söylemiyor bazen bence bebeğin gösterip göstermemesine bağlı doktorlardan ziyade 😍

Deniz123456789 özel hastaneler tekrardan çağırmak istedikleri için 🙄 bana da 12 haftamda gelmemi söyledi doktorum ama 13 +3 veya 4 gibi gitmeyi düşünüyorum göstermeme ihtimali olursa eğer 10 gün kontrol günü de var çünkü geç gitmem daha iyi olur gibi hissediyorum