Happymomleyla minigiminannesi03 kaçıncı denemenizdi ilk mi? size üzülmeyin diyemem üzülünür tabii ama doktorlar çocuğunuz olmaz dememiş hala bir umut var siz denemeye devam edin canım🙏🙏
Happymomleyla TerraRossa aynen ben de biliiyorum her hafta artan da işte insan hurafe olduğunu da biliyor umut fakirin ekmeği diyorlar ya bizde ki durum da öyle sanırım 😅🙈
ogretmenHnmm Happymomleyla 6 gün gecikmeyle 54 degerle öğrenmiştim ilk önce kız dedi doktor 18 haftalikken de erkek olduğunu söyledi ama hala şüphedeyim ayrintiliyi bekliyorum
Happymomleyla ogretmenHnmm ayy muallakta kalmak çok kötü ama olsun kız erkek farketmez boş ver analı babalı büyütsün Allah canları sağ olsun sağlıklı sıhhatli olsunlarda yeter 😊😊🙏
Happymomleyla 262223-- doğru haklısınız internette o kadar bilgi kirliliği var ki insanların yorumlarını merak ettim 😊🙏
262223-- Happymomleyla tatlı yersen erkek ekşi yersen kız olur derler ben hamileliğimin başından belli ekşi yedim limon kivi felan oğlum olucak 🤲💙
Happymomleyla adatuna doğru arkadaşlar dağılalım lütfen işte bi umut bilgi kirliliğine maruz kaldım sizi de bıraktım sorry😅🙈
Bsrozby Elifeski22 Benimde 4+5 te 9572 falandı baya yüksek geldi bana yüksek olması hakkında bi bilginiz var mı?
Happymomleyla Hilal2901 doğru ama adetime 3 gün kala verdim benle aynı zaman veren arkadaşımın ise 10 falanmış dedim acaba olabilir mi 😅 tamam tamam daha fazla linçlemeyin 😅🙈
Happymomleyla Sibelunalhasan ya Allah analı babalı büyütsün inşallah ben de çok istiyorum oğlum olsun ama tabii ki önce sağlıklı hayırlı bi evlat olması Allahımdan başka bir şey istemiyorum ilk çocuğum Allah nasip ederse 🤲🏻♥️