262223-- Happymomleyla tatlı yersen erkek ekşi yersen kız olur derler ben hamileliğimin başından belli ekşi yedim limon kivi felan oğlum olucak 🤲💙
Happymomleyla 262223-- benim de tatlı hiç canım çekmedi siz gibi şeyler çekti hep hurafeler işte öff yıl 2023 hala 16 lı haftaları görmek gerekiyor ki o da tam belli olmuyor 😅
Blggg22 Happymomleyla evet canım aslında test falan yapmıştım ama çıkmamıştı bir anda çıkınca bende şok oldum
Happymomleyla Canimucizem ayy sorma ben de çok erken öğrendim 15. Haftadayım Allah a şükür umarım cumartesi günü ultrason da görürüm bebeğimi yan dururken ya arkası dönüktü 11+3 te 🥺
Happymomleyla Kbraoguz hhaha benim adetten önce kasık ağrım olmazdı regl olurdum ondan sonra ağrılarım başlardı zaten istiyordum da adetime 3 gün kala öğreniverdim testle keşke yapmasaydım ya erken öğrenmek gerçekten pişmanlık 😂
Kbraoguz Happymomleyla ya bence de geç öğrenmek pişmanlık. Ben sigara kullanan biriyim yani bilmiyordum pögür pöfür içtim sigarayı şimdi içmiyorum ama 5 buçuk haftalık olana kadar içmişim meğer. Onun pilmanlığını yaşadım baya 🥹
Happymomleyla esraEb bana cinsiyetiyle alakalı hiçbir şey demedi ikili testte ben de unutmuşum heyecandan cinsiyeti sormayı 😅
Happymomleyla ikizprensesannesi bence de umutsuz olmayın bazen çok yüksek çıkıyormuş ama düşüyormuş üzülmeyin
Happymomleyla pelsin72 bence de yoktur ya haklısınız Allah tüm hamişlerin kucaklarını sağlıklı bebişlerle doldursun amin inşallah ☺️🙏
pelsin72 Happymomleyla aynen öyle amin inşallah 16 çıkmıştı benim ilk öğrenince şuan 13. Haftayım kıza benziyor dedi doktor ama tam emin değil ❤️