Canimucizem Happymomleyla 43 ile öğrendim iki günde bir yükselme izlemesi işkence gibiydi erken öğrenmek pişmanlıktır 😂
Happymomleyla Canimucizem ayy sorma ben de çok erken öğrendim 15. Haftadayım Allah a şükür umarım cumartesi günü ultrason da görürüm bebeğimi yan dururken ya arkası dönüktü 11+3 te 🥺
Kbraoguz Cevapları görünce şaşırdım ya ben 6.975 le öğrenmiştim öğrendiğimde 5 buçuk haftalıktı. Nasıl o kadar erken öğrendiniz 😂
Happymomleyla Kbraoguz hhaha benim adetten önce kasık ağrım olmazdı regl olurdum ondan sonra ağrılarım başlardı zaten istiyordum da adetime 3 gün kala öğreniverdim testle keşke yapmasaydım ya erken öğrenmek gerçekten pişmanlık 😂
Happymomleyla esraEb bana cinsiyetiyle alakalı hiçbir şey demedi ikili testte ben de unutmuşum heyecandan cinsiyeti sormayı 😅
KLORAKHANIM Hayir canim beta azsa erken ogrenmissin coksa gec ogrenmissin 👍🏻 her duydugunq inanacaksan 9 ay çile gibi geçer 🥲🙏 hayirli olsun saglikla al kucagina
ikizprensesannesi @“minigiminannesi03” Lütfen umutsuz olmayın bende çok düşük öğrenmiştim üzülmüştüm daha sonra test günüme kadar kan vermedim test günümde artmıştı inşallah çok güzel artar değerleriniz 🌸
Happymomleyla ikizprensesannesi bence de umutsuz olmayın bazen çok yüksek çıkıyormuş ama düşüyormuş üzülmeyin
eylulmihrasmom Happymomleyla adete 4-5 gün kala 10 değerle öğrendim cinsiyetimiz belli değil😅 cinsiyetle alakalı değil :) geç ya da erken döllenme ile alakalı bu
Happymomleyla pelsin72 bence de yoktur ya haklısınız Allah tüm hamişlerin kucaklarını sağlıklı bebişlerle doldursun amin inşallah ☺️🙏
Dilsay Happymomleyla Regl günümde 36 ile öğrendim🥰Şuan 28 haftalık olduk oğluşumla🥹💙Yani 1 hafta sonra beta baktırsam 400 civarı ile öğrenmiş olacaktım yani alakası yok😂
Bahrr Happymomleyla ikili taramadaki beta değeri o şekildeyse doğruluk payı var diyorlar. Ayrıca dediğinize göre erkek olsun istiyorsam çok erken kan veririm ya da kız olsun istiyorsam adet baya geçince kan veririm 😊 😉
Happymomleyla Bahrr vallaha 3 haftalıktı verdiğimde kanı bence onunla da alakası yok ya bünyeden bünyeye mi değişiyor ki😅
Happymomleyla Melekg belki haftalar da etkiler de mi hani 40 günlükken kan vermek farklı olur 20 günlükken farklı olur gibi sanırım aman sağlıklı sıhhatli olsunlarda kız erkek hiç fark etmez 🙏☺️
Opecert Happymomleyla benim ilk değerim 236.15 cıkmıştı oglum olacak onunla ilgili oldugunu sanmıyorum😂
Happymomleyla minigiminannesi03 olmayın olmayın umutsuz, inşallah hamişsinizdir Allah cinsiyetini gönlünüze göre versin inşallah ☺️🙏