Happymomleyla 50 nin altı erkek oluyormuş üstü de kızmış diyorlar sizce doğru mu? 😅 378.8 değer çıktı benim o zaman kızım oluyor desenize 🤲🏻🥰
minigiminannesi03 Happymomleyla 7 ile ogredim dun 14 olmuştu yarin tekrar vereceğim ama umutsuzum genede
Happymomleyla Melekg belki haftalar da etkiler de mi hani 40 günlükken kan vermek farklı olur 20 günlükken farklı olur gibi sanırım aman sağlıklı sıhhatli olsunlarda kız erkek hiç fark etmez 🙏☺️
Happymomleyla minigiminannesi03 olmayın olmayın umutsuz, inşallah hamişsinizdir Allah cinsiyetini gönlünüze göre versin inşallah ☺️🙏
TerraRossa Happymomleyla ilk defa betaya göre cinsiyet duydum beta 2 günde bir ikiye katlayan bir hormon ben öğrendiğim de 1600 lerdeydi
Happymomleyla TerraRossa aynen ben de biliiyorum her hafta artan da işte insan hurafe olduğunu da biliyor umut fakirin ekmeği diyorlar ya bizde ki durum da öyle sanırım 😅🙈
Happymomleyla 262223-- doğru haklısınız internette o kadar bilgi kirliliği var ki insanların yorumlarını merak ettim 😊🙏
adatuna Daha ne kadar garip sorular okuyacağım derken bunu görmem dksksjsjsjjs 5den başlayıp 6,7,8…10,11.. gibi n+1 şeklinde ilerleyen bir sayı bu 😬 buna göre nasıl cinsiyet tahmini yapılabilir sizce?
nur34_ adatuna bna gorede alakasi yok sonucta kac gun gecerse degerde yukseliyor kimi daha erken öğreniyor deger az civarlarda oluyo bu yani
Happymomleyla adatuna doğru arkadaşlar dağılalım lütfen işte bi umut bilgi kirliliğine maruz kaldım sizi de bıraktım sorry😅🙈
Happymomleyla Hilal2901 doğru ama adetime 3 gün kala verdim benle aynı zaman veren arkadaşımın ise 10 falanmış dedim acaba olabilir mi 😅 tamam tamam daha fazla linçlemeyin 😅🙈
Happymomleyla Sibelunalhasan ya Allah analı babalı büyütsün inşallah ben de çok istiyorum oğlum olsun ama tabii ki önce sağlıklı hayırlı bi evlat olması Allahımdan başka bir şey istemiyorum ilk çocuğum Allah nasip ederse 🤲🏻♥️
nur34_ adatuna yani degerle cinsiyet belli olmaz ama merak ediyorlar anniskolar bn doktor soylediginde bile heyecan duymadim abccvv
Tubatgn Happymomleyla Reglime 2 gün kala 1420 ile öğrendim halis muhlis erkek doğurdum hagshah hurafe bunlar
Hatice_123456 Happymomleyla ikili testte çıkan HCG değer i 50nin aldindaysa erkek oluyomus ilk beta değeri ile alakası yok